Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un oraș terorizat de un câine maidanez, o secretară în lacrimi și un elev de 48 de ani! Ce s-a întâmplat în al treilea episod al serialului „Mangalița”

Publicat:

Al treilea episod al serialului „Mangalița” a scos la lumina criza cu care se confrunta orașul: cainii maidanezi! i-a pus gand rau secretarei sale, iar Marcel și-a luat inima in dinți și s-a inscris la școala. Cu puțin ajutor de la soția lui, , a transformat un cinci intr-un opt!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conferința-lecție ”Cu vinerea-n lacrimi, cu duminica-n gand” și Targul caritabil de ...

11:05, 24.04.2024 - Programul Național „Școala Altfel" a oferit colectivului profesoral de la Colegiul Tehnic Radauți prilejul desfașurarii unor activitați „altfel" decat cele de zi cu zi, la clasa.Activitați extracurriculare care sa devina surse de cultura școlara prietenoasa și atractiva.In ...

Putin a lipsit de la o comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. „Daca nu vedeți lacrimi pe fața sa, nu inseamna ca nu sufera”

16:10, 30.03.2024 - Vladimir Putin a absentat sambata de la o ceremonie de comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus ca deși nu are „lacrimi pe fața sa”, asta nu inseamna ca Putin „nu sufera”, informeaza AFP, preluata de news.ro

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Tatal tanarului ucis de Vlad Pascu, in lacrimi: „Judecatoarea a intrebat daca Sebi e prezent”

18:00, 22.02.2024 - Cu lacrimi in ochi, abia reușind sa vorbeasca, tatal tanarului ucis de Vlad Pascu a dezvaluit ca a trait un moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Barbatul a povestit cum judecatoarea a intrebat daca Sebi era in sala. Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat Primul termen…

Cristina Spatar a anulat vacanța in Maldive alaturi de soția gravida a lui Corneliu Botgros. Ce s-a intamplat VIDEO EXCLUSIV

18:40, 20.02.2024 - Cristina Spatar a fost prezenta recent la un eveniment monden din Capitala și ne-a dezvaluit detalii in premiera despre urmatoarele vacanțe planificate, impreuna cu soțul sau Vicențiu Mocanu. Vedeta și partenerul sau de viața s-au casatorit civil pe data de 10 decembrie 2022, iar viața Cristinei Spatar…

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?