Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ofițer de la unitatea militară din Bistrița a murit în urma unui accident de motocicletă petrecut în Suceava

Publicat:

Ieri noaptea, un ofițer de 36 de ani din Bistrița și-a pierdut viața in , dupa ce a pierdut controlul motorului pe care-l conducea și s-a rasturnat in decor. Acesta era ofițer la unitatea militara din Bistrița.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Doliu in lumea medicala: un doctor renumit a murit, la doar 41 de ani, intr-un grav accident, in București 

14:55, 12.04.2024 - Ștefan Veliceasa, medic specialist medicina de familie in București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani.Doctorul ar fi decedat in urma unui accident vascular.„Am ințeles ca ar fi facut un AVC, in timp ce conducea mașina proprie in București. Nu știam sa aiba nicio problema de sanatate.…

Un mort și un ranit grav dupa un accident intre o mașina și un TIR in Suceava / Foto

18:15, 05.04.2024 - Un mort și un ranit grav dupa un accident intre o mașina și un TIR in Suceava / FotoUn barbat a murit și o femeie este in stare critica dupa un accident care s-a produs vineri intre o mașina și un TIR, pe DN 17, in localitatea Poiana Stampei, județul Suceava, scrie Mediafax.

Barbat mort și femeie grav ranita intr-un accident produs pe DN 17

18:05, 05.04.2024 - Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina care a fost implicata intr-un grav accident rutier care s-a produs vineri dupa-amiaza la Poiana Stampei, pe DN 17. Este vorba de impactul dintre un tir incarcat cu pal și un autoturism, ambele inmatriculate in județul Suceava. Avand in vedere ...

Un motociclist a pierit intr-un accident rutier petrecut in zona localitații Santimbru

09:05, 02.04.2024 - Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine, marți dimineața, pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs pe DN 1, in zona localitații Santimbru. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident produs intre un autoturism și o…

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?