Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ministru a fost amendat pentru că a încălcat distanțarea socială la nunta sa

Publicat:

Parchetul general din Olanda l-a amendat pe ministrul justiției care, cu ocazia casatoriei sale in luna august, a incalcat regulile de distanțare sociala impuse din cauza noului coronavirus.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

PEDEAPSA BLANDA Ofițer al Armatei Romane, amendat pentru alcoolemie la volan

11:25, 28.03.2024 - Sentința nu este definitiva, putand fi atacata cu apel de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Braila. The post PEDEAPSA BLANDA Ofițer al Armatei Romane, amendat pentru alcoolemie la volan first appeared on Informatia Zilei .

Scene șocante in Vaslui: Un barbat a incalcat ordinul de protecție ca sa iși injunghie nevasta

11:51, 16.03.2024 - Barbatul, in varsta de 47 de ani, a ignorat ordinul de protectie pe care femeia il obtinuse impotriva lui, și s-a napustit asupra sotiei sale cu un cuțit. Victima a suferit rani grave la piept, spate și brațe. Cei doi au impreuna cinci copii, iar vecinii povestesc ca Lacramioara traia un coșmar, fiind…

Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, spune un expert olandez

14:30, 28.02.2024 - Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, a declarat marți un expert spațial din Olanda, dupa ce a detectat schimbari pe orbita sa care sugereaza ca Phenianul reușește sa controleze nava spațiala - deși capacitațile sale raman necunoscute.

Dragoste in vremea AI: O artista spaniola iși leaga destinul cu o holograma

10:55, 27.02.2024 - Alicia Framis, o artista spaniola in varsta de 57 de ani, originara din Barcelona și stabilita la Rotterdam, Olanda, a anunțat ca va face un pas revoluționar in lumea artei și a relațiilor interpersonale. Intr-o ceremonie unica ce va avea loc in aceasta vara la Muzeul Depot Boijmans Van Beuningen din…

Ce l-a facut pe liderul extremei drepte olandeze, Geert Wilders, sa exclame ca țara sa este „proasta Europei”

19:55, 19.02.2024 - Liderul partidului de extrema dreapta din Olanda, Geert Wilders, a carui formațiune a caștigat cel mai mare numar de voturi in alegerile parlamentare din urma cu trei luni, dar nu a reușit sa formeze inca un guvern, a declarat luni ca țara sa este considerata „proasta Europei”.

Olanda impune sancțiuni impotriva Israelului

16:11, 12.02.2024 - Guvernul Olandei va suspenda, pentru o saptamina, furnizarea de piese de schimb pentru avioanele de lupta F-35 catre Israel. Decizia corespunzatoare a fost publicata de Curtea de Apel de la Haga. {{730104}}Dupa cum se menționeaza in document, "exista un risc real ca avioanele de lupta israeliene F-35…


Ce parere ai despre aceasta stire?