Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un jandarm botoşănean a obţinut cea mai înaltă distincţie a armatei americane pentru aliaţi. A servit în Afganistan

Publicat:

Un ofiter de jandarmi din Botosani a primit cea mai inalta distinctie militara americana destinata trupelor aliate. Botosaneanul a servit in Afganistan instruind inclusiv politisti afgani pentru mentinerea pacii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 796. Șeful armatei ucrainene: trupele ruse au obținut succese tactice pe front

09:06, 29.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 796. Noua lege ce impune barbaților sa revina in Ucraina pentru a-și inlocui pașapoartele expirate, ridica preocupari in randul celor cu varste cuprinse intre 18 și 60 de ani, deoarece exista riscul de a fi recrutați in armata.

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

FOTO: Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR)

09:50, 10.04.2024 - FOTO: Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR) Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR), organizat saptamana trecuta de Asociația Romana Smart City (ARSC), la București. Distincția dobandita la…

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

Gica Hagi a dezvaluit obiectivul Farului din play-off: „E strategia noastra!”

23:00, 08.03.2024 - Farul a remizat la Botoșani, scor 0-0, dar a obținut calificarea in play-off. Gica Hagi și Gica Popescu recunosc ca jocul din prima parte a sezonului a fost sub așteptari, dar ca importanta a fost atingerea obiectivului. Farul și Sepsi Sf. Gheorghe au obținut ultimele doua locuri din play-off, la capatul…

Președintele SUA ordona armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru mai mult ajutor umanitar

08:50, 08.03.2024 - Președintele american Joe Biden a ordonat joi armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru a oferi mai mult ajutor umanitar acestui teritoriu palestinian asediat de Israel, informeaza AFP.

Macron i-a inminat Maiei Sandu cea mai inalta distincție al Franței

20:21, 07.03.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu se afla in Franța, intr-o vizita de lucru, la invitația omologului sau francez. Șefa statului a declarat ca Franța și Președintele Macron, personal, sint printre cei mai fermi susținatori ai Moldovei, ai securitații noastre, dezvoltarii economice și a parcursului…


Ce parere ai despre aceasta stire?