Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un grup de experți suedezi vor ajuta ANRE să calculeze noile tarife la energia electrică și gaze

Publicat:

Un grup de experți suedezi vor ajuta ANRE sa calculeze noile tarife la energia electrica și gaze Foto: mg.bySusțineți acțiunile de protest din centrul Chișinaului?- Da- Nu- Imi este greu sa raspund- Imi este indiferentrezultatele sondajuluiÎn perioada 2-13 noiembrie, pentru Reglementare în Energetica (ANRE) va beneficia de asistenta tehnica acordata de doi experti în domeniul energetic de la compania de consultanta suedeza Sweco/Grontmij. Programul de asistenta este realizat cu suportul Suediei, relateaza NOI.md cu referire la un comunicat al ANRE.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Se scumpesc și maine carburanții: Noile prețuri afișate de ANRE

12:45, 21.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 21 mai. Astfel, potrivit datelor, prețul unui litru de benzina va crește cu 1 ban, iar cel al motorinei cu 3 bani.

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

De azi se ieftinește gazul in Moldova

12:15, 03.05.2024 - Incepind de astazi, consumatorii casnici din Moldova vor plati mai puțin pentru gazele naturale pe care le folosesc. In special, noile tarife pentru "combustibilul albastru", aprobate cu o zi inainte de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au intrat in vigoare astazi, dupa publicarea…

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Tariful la caldura și lumina ar putea fi redus

14:15, 13.03.2024 - Tarifele pentru energia electrica și pentru caldura ar putea fi micșorate. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat proiectele de hotarire in acest sens. Astfel, consumatorii casnici din centrul și sudul țarii vor plati pentru lumina cu cinci bani mai puțin decit in prezent,…

Patru furnizori de gaze naturale au ramas fara licente: Motivele invocate de ANRE

15:40, 06.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a suspendat patru licențe de furnizare a gazelor naturale pe motivul nerespectarii de catre titularii acestora a noilor prevederi legale privind condițiile de licențiere. Decizia a fost luata astazi, 6 martie, la ședința ANRE.


Ce parere ai despre aceasta stire?