Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un film despre tinerețea papei Francisc va fi lansat la 3 decembrie în Italia

Publicat:

Filmul '' ('Spuneți-mi Francisc'), care prezinta drumul pe care l-a parcurs fiul unor imigranți italieni din Argentina pentru a deveni șeful , va fi lansat in cinematografele italiene la 3 decembrie, relateaza EFE.

'', care a fost prezentat joi presei din Roma, prezinta viața lui din anii tinereții când a decis sa intre în ordinul iezuiților și pâna când a fost ales papa la 13 martie 2013.

Regizorul filmului, italianul , a explicat ca este vorba de "un film…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

12:30, 19.04.2024 - Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024, iar aceasta ilustrație speciala marcheaza cea de-a 155-a aniversare a Dr. Elvira Rawson de Dellepiane, o figura proeminenta a mișcarii feministe din Argentina și una dintre primele femei medic din țara.

Google a lansat un doodle nou pe 19 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

11:45, 19.04.2024 - Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024, iar aceasta ilustrație speciala marcheaza cea de-a 155-a aniversare a Dr. Elvira Rawson de Dellepiane, o figura proeminenta a mișcarii feministe din Argentina și una dintre primele femei medic din țara.

Papa isi anuleaza participarea la ”Via Crucis” in ultimul moment

00:46, 30.03.2024 - Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, si-a anulat participarea la procesiunea ”Via Crucis” de la Colosseum din Roma, vineri, in ultimul moment, pe fondul ingrijorarilor persistente cu privire la starea sa de sanatate, transmite AFP. „Pentru a-si pastra sanatatea in vederea privegherii de maine si a…

Papa Francisc și-a anulat in ultimul moment participarea la Drumul Crucii, in Vinerea Mare a Pastelui, „pentru a-și proteja sanatatea”

23:36, 29.03.2024 - Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, si-a anulat vineri, in ultimul moment, participarea la Drumul Crucii, la Colosseumul din Roma, pe fondul unor ingrijorari cu privire la starea sanatatii sale, relateaza AFP, citata de News.ro.”Pentru a-si proteja sanatatea, Sanctitatea Sa Francisc va urmari in…

Papa Francisc cere din nou negocieri pentru incetarea luptelor in Ucraina și Fașia Gaza: „Trebuie sa facem tot ce putem pentru a pune capat razboiului”

14:35, 20.03.2024 - Dupa declarația controversara prin care a cerut Ucrainei „sa ridice un steag alb”, Papa Francisc insista sa se depuna „toate eforturile de negociere" pentru a pune capat „ororii razboiului" din Gaza si Ucraina, potrivit AFP, citata de News.ro.„Ii incredintam Sfantului Iosif popoarele din Ucraina si…

Ucraina a lansat un atac masiv cu drone kamikaze asupra mai multor regiuni din Rusia, in timpul nopții

13:05, 09.03.2024 - Rusia a fost atacata cu un val de drone kamikaze in noaptea de vineri spre sambata. Peste 40 de aparate de zbor au lovit ținte din patru regiuni ale Rusiei, dar principala ținta o fabrica de avioane de pe malul Marii Azov, aflata pe drumul dintre Rostov și Mariupol.

POEZIE PENTRU MAMA Regizorul și scriitorul Dan Stoica și-a lansat volumul la Biblioteca Județeana

20:20, 08.03.2024 - Ziua Femeii a fost celebrata in fiecare instituție publica din județul Satu Mare, insa la Biblioteca Județeana evenimentul a fost unul cu totul deosebit. The post POEZIE PENTRU MAMA Regizorul și scriitorul Dan Stoica și-a lansat volumul la Biblioteca Județeana first appeared on Informatia Zilei .

(P) Kaufland Romania a lansat Caravana A.C.C.E.S., alaturi de George Balta și Tedy Necula

09:35, 04.03.2024 - București, 4 martie 2024 – Kaufland Romania a lansat „Caravana A.C.C.E.S.”, impreuna cu George Balta, ambasadorul programului Kaufland A.C.C.E.S., fost jucator de rugby, maratonist in scaun rulant și speaker motivațional, și regizorul Tedy Necula. Proiectul este un nou demers al retailerul prin care…


Ce parere ai despre aceasta stire?