Un cântăreţ de la Opera Naţională Iaşi, găsit spânzurat, probabil din cauza unor probleme financiare
Publicat: Basul Octavian Dumitru, in varsta de 34 de ani, a fost gasit, in cursul diminetii de duminica, spanzurat in casa, din primele cercetari facute de catre anchetatori reiesind ca acesta ar fi avut probleme financiare.
"Am fost sesizati duminica, in jurul orei 12.30, ca a fost gasit un barbat decedat prin spanzurare in casa in care locuia. S-a deplasat la fata locului o echipa de la Sectia 5 de Politie, s-a efectuat cercetarea locului faptei si nu sunt suspiciuni, pana in prezent, cu privire la comiterea vreunei infractiuni“, a declarat comisar Madalina Taranu, purtatorul de cuvant al…
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Universitatea Ovidius Constanta, gazda lansarii volumului Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei, o lucrare despre regiunea Moldova
09:40, 17.04.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta gazduieste joi, 18 aprilie 2024, lansarea volumului "Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei". Evenimentul va avea loc in Sala Senatului din campusul universitar ndash; Corp A Aleea Universitatii, nr.1 , incepand cu ora 12.00. "Facultatea de Istorie…
(AUDIO/FOTO) „Momente de grație”, cu studenții de la Coregrafie, a Universitații ieșene de Arte
15:10, 09.04.2024 - „Saptamana Ușilor Deschise” de la Facultatea de Teatru din cadrul Universitații Naționale de Arte „George Enescu” din Iași s-a incheiat, dar cei care doresc sa urmeze un program de studiu la Universitatea de Arte ieșeana pot participa, in lunile urmatoare, la cursurile gratuite organizate de instituția…
6 aprilie, 18.03-20.00: Nașterea unei noi formații corale la Iași: The Ones, la Univers Muzical cu Daniela Vlad
18:00, 06.04.2024 - Concertul de Muzica Sacra al Corului The Ones Vocal Artists a fost gazduit de Episcopia Romano Catolica din Iași, in frumoasa Catedrala Sfanta Fecioara Maria Regina. Interpeții au cei mai mulți multa experiența corala, dar formația aceasta a aparut in peisajul ieșean in 2023, la inițiativa unor studenți…
Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați
14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…
Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului
13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…