Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un britanic a fost arestat din greșeală în locul unui cap al Mafiei siciliene. Diabolik se lăuda că „a umplut singur un cimitir”

Publicat:

Avocatul unui barbat din Liverpool arestat din greșeala in Olanda, confundat cu capul mafiei siciliene cautat de poliție de aproape 30 de ani, solicita autoritaților italiene sa retraga mandatul de arestare impotriva sa, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul britanic vrea reintroducerea serviciul militar național obligatoriu pentru tinerii de 18 ani

11:50, 26.05.2024 - Rishi Sunak a anunțat ca un viitor guvern conservator va reintroduce serviciul național obligatoriu, in timp ce a incercat sa-și relanseze campania electorala dupa un inceput plin de erori, potrivit The Guardian.

Șofer roman de duba arestat, dupa ce a rasturnat un BMW X6 intr-un sens giratoriu din Olanda

08:15, 26.05.2024 - Doua vehicule s-au ciocnit sambata seara, 25 mai 2024, pe N214, langa Oud-Alblas, in Olanda. Unul dintre vehicule, un BMW X6, a ajuns pe o parte, rasturnat. Potrivit martorilor, o duba s-a izbit de spatele autoturismului, in sensul giratoriu, relateaza portalul local de știri Alblasserdam Nieuws.Duba,…

Ascensiunea gruparilor criminale obscure Tokuryu, aparute din cenușa mafiei yakuza

18:21, 11.05.2024 - Grupurile criminale obscure Tokuryu in care sunt cooptați tineri studenți și chiar cetațeni obișnuiți cu slujbe au luat locul gruparilor mafiote yakuza retrase in umbra dupa ce Japonia a inasprit legislația impotriva acestora, relateaza The Guardian și Japan Times.

Guardiola, managerul lui City, iși lauda rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

19:10, 10.05.2024 - Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, considera ca rivalii echipei sale in lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, considera ca lupta pentru titlu in Premier League se duce pana in ultimul moment.

Jurgen Klopp lauda postul de antrenor la Liverpool drept "cel mai bun loc de munca"

17:55, 26.04.2024 - "Este cel mai bun loc de munca din lume", a declarat vineri Jurgen Klopp referitor la postul de antrenor al lui Liverpool pe care il va parasi la finalul sezonului, ca un mesaj pentru probabilul sau succesor, olandezul Arne Slot, aflat in prezent in negocieri avansate, scrie AFP.

Greșeala banala prin care unul dintre șefii spionajului armatei din Israel și-a dezvaluit identitatea pe internet

17:55, 07.04.2024 - Identitatea comandantului Unitații 8200 din Israelul este un secret bine pazit. El ocupa unul dintre cele mai sensibile roluri din armata și conduce una dintre cele mai puternice agenții de supraveghere din lume, comparabila cu Agenția de Securitate Naționala a SUA. Dar, dupa ce a petrecut mai bine…

Un britanic a devenit cel mai batran om din lume - Care este secretul longevitații sale

01:30, 07.04.2024 - Un barbat in varsta de 111 ani din Anglia este acum cel mai batran om in viata din lume si spune ca singura dieta pe care o urmeaza este sa manance peste si cartofi prajiti in fiecare vineri, potrivit The Guardian, noteaza news.ro.

'Nu faceți greșeala asta de Paște'. Avertismentul unui medic britanic

05:30, 28.03.2024 - Pe langa ouale de Paște, facute de gaini și vopsite de oameni, vremurile moderne au consacrat la aceasta mare sarbatoare a creștinatații și ouale din ciocolata. Create pentru a-i seduce in principal pe copii și a deschide, astfel, buzunarul parinților, ouale, dar și iepurașii din ciocolata au sfarșit…


Ce parere ai despre aceasta stire?