Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un boxer american și un hocheist canadian au primit cetățenia rusă

Publicat:

Un boxer american și un hocheist canadian au primit cetațenia rusa, conform unui decret publicat marți pe un site al guvernului din Rusia. Președintele Vladimir Putin a semnat decretul, anunța Reuters.

Președintele a acordat cetațenia rusa boxerului american și jucatorului canadian de hochei pe gheața . Anul trecut, presa din Rusia a relatat ca boxerul de categoria grea a solicitat acordarea cetațeniei și a adoptat numele Vladimirovici, potrivit mediafax.

Leipsic, care a fost dat afara de in 2020 dupa ce a facut comentarii misogine și remarci…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa rusa dezvaluie numele soldatului american arestat pentru furt - La mijloc ar fi o femeie

10:05, 07.05.2024 - Un soldat american care a fost retinut in Rusia sub acuzatia de comportament infractional a fost arestat la decizia unui tribunal din Vladivostok pentru acuzatii de furt, a anuntat marti agentia de presa RIA, aflata sub controlul statului. Citand biroul de presa al instantei, RIA a precizat ca soldatul,…

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Un deputat german este acuzat ca a primit bani din partea Rusia

00:50, 05.04.2024 - Conducerea partidului german de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a cerut unuia dintre deputații sai sa „clarifice” un raport potrivit caruia acesta ar fi primit bani de la un portal de știri pro-rus, scrie Reuters.

Vladimir Putin cere o schimbare „radicala” a politicii de imigrație in Rusia dupa atentatul terorist de la Moscova

19:40, 02.04.2024 - Președintele Vladimir Putin a cerut marți ca Moscova sa adopte o noua abordare privind migrația dupa ce tadjici care traiesc in Rusia au fost arestați pentru comiterea atentatului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din capitala rusa, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.

Vladimir Putin anunța ca Rusia se apropie de dezvoltarea unor vaccinuri impotriva cancerului

21:20, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca "am ajuns foarte aproape…

Kremlinul confirma interviul lui Putin cu Tucker Carlson

22:30, 07.02.2024 - Președintele Vladimir Putin i-a acordat marți un interviu gazdei de televiziune americane Tucker Carlson, a spus Kremlinul, primul interviu pentru un jurnalist american de inainte de invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu aproape doi ani, conform Reuters.Intr-un videoclip al rețelei Tucker Carlson,…


Ce parere ai despre aceasta stire?