Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bebeluș de un an a murit după ce a înghițit o baterie dintr-o jucărie, în Scoția

Publicat:

Un bebeluș de un an a murit dupa ce a inghițit bateria cat o pastila dintr-o jucarie, in Scoția. Hughie a suferit leziuni catastrofale de organe dupa ce bateria-buton i-a ramas infipta in esofag.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora - Un bebeluș de numai o luna a murit la Spitalul Targu Jiu: Parinții l-au adus in stop respirator

12:56, 22.05.2024 - Un sugar in varsta de o luna a murit, miercuri, la Spitalul Judetean Targu Jiu, cadrele medicale anuntand Politia si DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Cinci secrete pentru o baterie de chiuveta mereu stralucitoare

17:10, 14.05.2024 - Bateria chiuvetei din bucatarie, la fel ca și cea a chiuvetei din baie, este predispusa la pete și murdarie deoarece este extrem de utilizata. Și pentru ca ne dorim cu toții sa avem lucruri curate, stralucitoare, care sa arate mereu ca și cum ar fi noi, este extrem de important sa acordam mare atenție…

Polestar a testat o baterie care se incarca pana la 80% in numai 10 minute

10:05, 02.05.2024 - Polestar a testat, impreuna cu producatorul de baterii StoreDot, un acumulator care se incarca de la 10 la 80% in doar 10 minute. Bateria a fost montata pe un autoturism Polestar 5, noteaza Automarket . Chiar daca timpii de incarcare ai mașinilor electrice au scazut semnificativ, pentru unii tot nu…

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Mascota unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

23:50, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit.Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femela de struț a murit dupa ce a inghițit cheile furate de la un angajat

23:36, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit, potrivit stiripesurse.ro. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a inghițit…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Simode a lansat la Craiova noul SUV electric Volvo EX30

00:10, 01.04.2024 - Simode Impex, dealer Volvo in Craiova, cu experiența in domeniul auto de peste 20 de ani, a lansat vineri, 29 martie, noul SUV electric Volvo EX30. Evenimentul a avut loc la hotelul Ramada, in sala Constantin Brancuși. Cu EX30, Volvo ajunge la patru modele integral electrice EX30 este primul SUV premium…


Ce parere ai despre aceasta stire?