Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Sângerei a fost împușcat în ochi. Ce pedeapsă riscă agresorul

Publicat:

Un barbat de 38 de ani din satul , raionul Sangerei a fost retinut pentru 72 de ore. Acesta este suspectat ca a impușcat in ochi un barbat de 40 de ani.

Potrivit poliției, incidentul s-a produs acum trei zile, pe o strada din localitate.  

Atacatorul era in stare de ebrietate si manifesta un comportament agresiv cand a tras in direcția victimei dintr-un pistol de model necunoscut. Dupa comiterea infracțiunii, agresorul a fugit, fara a-i acorda barbatului ajutorul necesar.

Politia a deschis un dosar penal pentru huliganism agravat și vatamare grava a integritații…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar „radicalizat” in varsta de 16 ani a fost impuscat mortal dupa un atac cu un cutit, in Australia

09:16, 05.05.2024 - Un adolescent „radicalizat” a fost impuscat mortal de politia australiana dupa ce a ranit o persoana intr-un atac cu cutitul in Australia de Vest, au informat duminica prim-ministrul statului si politia, transmite AFP, citata de Agerpres.

Lolrelai, victorie impotriva stomatologului. Ce pedeapsa poate primi agresorul vedetei. Ce a decis instanța de judecata

16:40, 25.04.2024 - Lolrelai a obținut o victorie in procesul cu medicul stomatolog care este acuzat de agresiuni multiple. Instanța de judecata a admis schimbarea juridice a faptei și a fost inclusa și lipsirea de libertate. In acest fel, pedeapsa va fi una cu executare și risca sa petreaca pana la șapte ani dupa gratii.

Cantarețul francez Kendji Girac, vedeta a emisiunii The Voice, s-a impușcat in piept din greșeala

10:20, 23.04.2024 - Poliția a fost chemata in jurul orei locale 05:30 intr-o zona din Biscarrosse, la aproximativ 50 km de Bordeaux. Potrivit presei franceze, cantarețul le-a povestit ulterior polițiștilor ca nu a fost vorba despre un atac, ci ca el a cumparat arma cu o zi in urma și a vrut sa o testeze, insa s-a impușcat…

In Rusia un barbat și-a impușcat soția care dormea in cap

09:26, 22.04.2024 - Taisia Leontieva, in varsta de 40 de ani, a murit pe loc. Ea era primarița satului buriatic Tunka. RosSMI raporteaza ca, dupa crima, soțul a incercat sa se sinucida. Poliția l-a reținut, iar acesta este spitalizat.

Oradeanca talharita de fostul concubin, chiar in timp ce vorbea cu Poliția. Ce pedeapsa a primit agresorul

12:01, 11.04.2024 - Un barbat de 52 de ani, din Girișu de Criș, a fost condamnat la doi ani și jumatate de inchisoare cu suspendare și i s-a interzis sa se apropie ori sa comunice timp de patru ani de fosta concubina pe care a talharit-o chiar in timp ce aceasta vorbea la telefon cu Poliția. Femeia sunase ca sa anunțe…

Trei copii risca pedeapsa cu moartea

14:00, 08.04.2024 - Trei copii risca pedeapsa cu moartea in China pentru ca și-au batut pana la moarte colegul de clasa de 13 ani, scrie Daily Mail. Cei trei suspecți, toți cu varsta sub 14 ani la momentul crimei, sunt acuzați ca și-au intimidat colegul de clasa, numit doar Wang, pe o perioada lunga de timp, inainte de…

Barbatul, care impreuna cu amanta i-au ucis soțul si l-au ingropat pe malul unui rau, trimis in judecata, dupa 16 ani de la crima: Ce pedeapsa risca

09:56, 21.03.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale, oficiul „Nord,” anunța trimiterea in judecata a amantului femeii, cu care aceasta și-a omorat soțul, in 2008, intr-un sat din Rașcani.

Gheboasa, audiat dupa ce ar fi fost prins cumparand canabis. Ce pedeapsa risca artistul

20:20, 02.03.2024 - Gheboasa ar fi fost prins de ofiterii antidrog din Bucuresti cumparand canabis de la o retea de traficanti specializati in vanzarea de substante interzise elevilor, pe langa diferite instituții de invațamant. Pe data de 1 martie, artistul a fost audiat si, mai apoi, lasat sa plece.


Ce parere ai despre aceasta stire?