Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Hînceşti, dispărut de peste trei săptămâni, căutat cu disperare de rude

Publicat:

Un barbat in varsta de 35 de ani, locuitor al satului Pereni, raionul Hincesti, este cautat de politisti, dupa ce a disparut fara urma acum trei saptamani.Oamenii legii au fost alertati de catre mama barbatului, care a solicitat implicarea politiei in cautarea fiului sau.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

L-ai vazut pe tanarul din imagine? Daca da, suna la 112! Un tata iși cauta cu disperare fiul in varsta de 20 de ani, disparut din județul Dolj / FOTO

22:55, 18.03.2024 - Daca l-ai vazut pe tanarul din imaginea de mai jos, suna la 112! Oamenii legii au nevoie de ajutorul tau. Bastica Dragos Costinel, in varsta de 20 de ani, a plecat de la domiciliul sau din județul Dolj si nu a mai revenit.

”Va implor pe toți”. Tatal lui Ayan Radu, baiatul din Botoșani care a disparut, este disperat! Barbatul a venit in Romania pentru a-și cauta fiul

15:21, 18.03.2024 - Cautarile lui Ayan Radu continua in Botoșani! Oamenii legii au intervenit cu elicoptere și un avion civil. De asemenea, sute de oameni au pornit pe urmele lui. Intre timp, tatal lui Ayan radu a revenit in Romania și a facut declarații publice.

Micuțul de doi ani, disparut la Tudora, cautat cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație

09:20, 18.03.2024 - Micuțul de doi ani, disparut la Tudora, cautat cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviatie ia parte, incepand de luni dimineata, la cautarile copilului de doi ani care a disparut, duminica dupa-amiaza, in localitatea Tudora din judetul…

L-ai vazut pe copilul din imagine? Daca da, suna la 112! Minorul de doi ani, din Botosani, a disparut și acum este cautat de Politie / FOTO

17:45, 17.03.2024 - Oamenii legii sunt in alerta in urma unei noi dispariții. De aceasta data este vorba despre un minor, in varsta de doar doi ani, din Botosani. Daca l-ai vazut, suna de urgența la 112! Polițiștii il cauta cu disperare.

Moartea misterioasa a unui roman disparut in Italia de aproape 3 saptamani. Ipoteza anchetatorilor

17:35, 18.02.2024 - Trupul neinsuflețit al muncitorului roman Dorel Vaduva, in varsta de 44 de ani, a fost gasit in mașina sa, nu departe de locul in care a fost vazut ultima data. Primarul din Loreto, Renato Mariotti, a confirmat tragedia. Mașina romanului a fost gasita intr-o rapa din apropierea raului Tavo.


Ce parere ai despre aceasta stire?