Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a încercat să introducă ilegal în Republica Moldova 40 500 de euro. Unde a ascuns banii (VIDEO)

Publicat:

A incercat sa introduca ilegal in  40 500 de euro. Vorbim despre un cetațean roman, in varsta de 37 de ani, care a fost deconspirat de vameșii de la Leușeni. Barbatul era la volanul unei mașini ce se deplasa din Romania spre .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un sofer turc a incercat sa introduca ilegal in Romania 13.000 de tigarete pe care le-a ascuns sub o saltea de dormit

11:56, 07.04.2024 - Un sofer turc a incercat sa introduca ilegal in Romania 13.000 de tigarete pe care le-a ascuns sub o saltea de dormit si intr-o perna din cabina tirului pe care il conducea, fiind depistat de politistii de frontiera din Giurgiu, conform Agerpres.

Un ucrainean a vrut sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro: Acesta a intrat ilegal in țara noastra și incerca sa ajunga in Romania

15:35, 12.03.2024 - Un ucrainean a incercat sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro, pentru a „inchide ochii” la lipsa stampilei de intrare in Republica Moldova. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni- Albița.

Perchezitii DIICOT in cinci judete, la o grupare care a incercat sa introduca si sa scoata din Romania 500 de migranti

14:35, 12.03.2024 - Procurorii DIICOT – Structura Centrala au efectuat, marți 33 de percheziții domiciliare pe raza judetelor Dolj, Timis, Arad, Caras-Severin si Arges, fiind vizati membrii unei grupari infractionale care a incercat sa introduca si sa scoata ilegal din Romania sute de migranti.

Maia Sandu: „Imi doresc sa nu mai fie hotare intre Republica Moldova și Romania”

23:25, 06.03.2024 - „Visul meu este sa avem siguranta pacii si siguranta libertatii. Eu vreau sa traiesc intr-o tara libera, eu nu vreau sa traiesc intr-un regim asa cum se intampla astazi in Federatia Rusa. Am si experienta regimului sovietic, cunosc si experienta parintilor si bunicilor mei si pentru mine libertatea…

Un barbat a incercat sa introduca ilegal in țara 200.000 euro, bani ascunși in bagajul de cala

23:25, 02.03.2024 - Polițiștii și lucratorii vamali au descoperit vineri, pe Aeroportul Otopeni, in bagajul de cala al unui roman care venea din Spania 200.000 de euro, pe care acesta intenționa sa ii introduca ilegal in țara.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

(video) A inchiriat o mașina, dar il aștepta o surpriza la vama: Ce au gasit oamenii legii in caroseria automobilului și ce spune șoferul

11:20, 14.02.2024 - Un moldovean a fost prins la punctul de trecere a frontierei Leușeni- Abița, cu 528 de pachete cu țigari de contrabanda, camuflate in caroserie, praguri și podeaua unei mașinii. Cazul a avut loc pe 13 februarie, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrare in Romania.

O femeie a incercat sa introduca 4 telefoane in Penitenciarul Gherla. Le-a ascuns intr-un televizor

15:55, 13.02.2024 - O femeie a incercat sa introduca, in mod ilegal, 4 telefoane in Penitenciarul Gherla, luni 12 februarie.  Femeia, care venise in vizita la un deținut, a incercat sa strecoare, prin sectorul Vizita patru telefoane mobile, disimulandu-le intr-un televizor, susțin reprezentanții Federației Sindicatelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?