Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion militar chilian cu 38 de persoane la bord, care se îndreapta spre Antarctica, a dispărut

Publicat:

Armata aerului din Chile a anuntat luni ca a pierdut „contactul radio” cu un avion militar C130, cu 38 de persoane la bord, care decolase din (sud) spre o baza din Antarctica, relateaza marti AFP.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca despre armata obligatorie: Nu poti sa aduci oameni cu arcanul la armata

10:50, 19.04.2024 - Nicolae Ciuca a declarat, joi, ca Romania nu are pregatita infrastructura necesara pentru introducerea serviciului militar obligatoriu in urmatorii doi ani. Totodata el a menționat ca „s-au dus vremurile” in care oamenii sa fie aduși cu arcanul la armata. „Nu avem pregatita infrastructura necesara ca…

Ce le-a povestit Radu Ayan salvatorilor. Micuțul in varsta de 2 ani, dat disparut ieri, a fost cautat de aproximativ 500 de persoane: "Era un lup mare"

21:50, 18.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de doi ani, disparut in Botosani, a fost gasit teafar. Trei polițiști l-au gasit pe micuț la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse. Ce le-a spus copilul salvatorilor sai.

Bunica lui Radu Ayan, copilul disparut in Botoșani, a facut declarații. Baiatul a fost cautat de peste 100 de persoane: ”Nu se poate”

08:45, 18.03.2024 - In urma cu o zi, Radu Ayan a disparut subit de acasa, iar in oraș a urmat o mobilizare uriașa pentru a-ș gasi. Peste 100 de persoane au pornit pe urmele lui, dar baiatul este tot de negasit. Bunica baiatului este ingrozita de ce se intampla și a facut declarații. Iata unde l-a vazut ultima data.

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Incident aviatic grav in timpul unui zbor: 50 de persoane au fost ranite

10:05, 11.03.2024 -  Cursa LATAM Airlines LA800, un Boeing 787-9 Dreamliner, a aterizat pe aeroportul din Auckland conform programului, luni dupa-amiaza (ora locala), potrivit FlightAware.In mod normal, zborul face escala in Auckland in drumul sau spre Santiago de Chile.Un purtator de cuvant al companiei aeriene sud-americane…


Ce parere ai despre aceasta stire?