Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un american a stat ascuns trei luni într-un aeroport, de frica pandemiei

Publicat:

Un barbat din statul american California a trait trei luni intr-un aeroport din Chicago, pentru ca i-a fost frica sa revina acasa, din cauza pandemiei. In tot acest timp, nimeni dintre angajatii aeroportului nu i-a sesizat prezenta.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Povestea Anei Cumpanaș, femeia care l-a tradat pe faimosul mafiot american John Dillinger, subiect de film VIDEO

18:35, 30.04.2024 - Intelegerea a fost pusa in practica pe data de 22 iulie 1934, cand, in fata cinematografului Biograpf, din Chicago, este ucis de politie John Dillinger. Ana Cumpanas s-a oferit sa se imbrace in rosu pentru a fi vazuta mai usor de agentii FBI.

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Visul romanesc - Succes american. Alex, romanul care a devenit milionar la 27 de ani, in Chicago. S-a mutat peste ocean in copilarie: ”O perioada marcanta” / VIDEO

17:50, 06.04.2024 - Alex este romanul care a devenit milionar inainte de 30 de ani locuind in Statele Unite ale Americii. A pus bazele mai multor afaceri importante, iar acum se poate lauda cu o viața de lux, alaturi de soție și fiica.

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Visul romanesc – Succes american. Cine este Michaela Deac, una dintre femeile de succes din Chicago. A pus bazele unei afaceri in urma cu 22 de ani

17:55, 09.03.2024 - Michaela Deac a dat Romania pe America in urma cu 22 de ani și a ajuns una dintre cele mai cunoscute femei din Chicago, dupa ce a pus bazele unei afaceri. Iși aduce aminte cu drag de viața simpla de la țara și spune ca a ramas același om modest.

American mutat in Romania, din dragoste pentru o gorjeanca. Casatoria, la un pas sa fie blocata de birocrație

09:20, 04.03.2024 - Un american s-a mutat in Romania, intr-un mic oraș din județul Gorj, din dragoste pentru o romanca pe care a cunoscut pe Internet. Acum, cei doi doi formeaza o familie, iar Michael Bush este captivat de Romania. Ana Maria și Michael Bush au impreuna cu copil. Cei doi s-au cunoscut in perioada pandemiei.…

Visul romanesc – Succes american. Cum au ajuns Daniela și Nick de la meserii platite modest, la afaceri de zeci de milioane de dolari, in Chicago: ”Cheltuisem...” / VIDEO

17:35, 02.03.2024 - Ediția din 2 martie 2024 a emisiunii ”Visul romanesc - Succes american” vine cu o poveste de viața de-a dreptul impresionanta! Daniela și Nick au descoperit rețeta succesului in Statele Unite ale Americii, iar acum au decis sa le impratașeasca tuturor rominilor cum au ajuns de la meserii platite modest,…

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?