Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un alt scandal de agresiune sexuală loveşte lumea sportului

Publicat:

Fosta inotatoare , 28 de ani, a anuntat ca a fost agresata sexual in adolescenta de , ex-antrenor al lotului olimpic al ale Americii.

Politistii au fost deja acasa la Hutchinson, 46 de ani, si au confiscat mai multe obiecte electronice ce ar putea contine dovezi a faptelor de abuz. Presa de peste Ocean sustine ca antrenorul i-a facut mai multe poze sportivei, aceasta fiind dezbracata. Inotatoarea a anuntat ca tehnicianul a inceput sa o agreseze de la 16 ani.

“Nu m-am gandit ca imi voi spune povestea pentru ca, in atat de multi ani, era…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.


Ce parere ai despre aceasta stire?