Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima poza cu Diego Maradona, înainte să moară. Era pe patul de spital

Publicat:

a murit la varsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist sud-american a suferit un stop cardiac in timp ce se afla la locuința sa din orașul Tigre. Informația a fost oferita de jurnaliștii de la Ole și Clarin. In urma cu doar doua saptamani, a fost operat la cap. Medicii […] The post Ultima poza cu , inainte sa moara. Era pe patul de spital appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fundașul Romei, Evan Ndicka, a fost externat din spital - Ivorianul nu a suferit un atac de cord

23:10, 15.04.2024 - Fundașul Romei, Evan Ndicka, a fost externat din spital dupa ce s-a prabușit pe teren in timpul meciului echipei sale din Serie A, disputat duminica la Udinese. Partida a fost abandonata și va continua la o alta data. Medicii susțin ca nu a fost un atac de cord, potrivit mediafax

La bucata! Legendarul culturist timișorean Florin Teodorescu iși vinde sala de sport de pe patul de spital!

15:40, 10.04.2024 - Moment incredibil in Timișoara! Sala de sport a legendarului culturist Florin Teodorescu se inchide. Aceasta funcționa in Sala Olimpia de extrem de mulți ani, insa acum șase ani contractul de inchiriere cu primaria a expirat. Administrația Robu a refuzat sa il prelungeasca, la fel a facut și administrația…

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

S-a dus la spital sa nasca, dar medicii au trimis o imediat acasa. Ce a pațit vedeta

11:20, 13.03.2024 - O vedeta de la noi din țara se confrunta cu o situație dificila in aceste momente. Aceasta așteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil, motiv pentru care a mers la spital. Ajunsa acolo, medicii au trimis-o imediat acolo. Care a fost, de fapt, motivul pentru care nu a ramas internata. Vedeta…

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!

Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei – IMPERATIV cu Maria Nedelcu (23.02.2024)

10:15, 23.02.2024 - Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei Asociația „Glasul Vieții”, inființata de Parintele Dan Damaschin a cumparat, din donațiile stranse, cladirea unui hotel din Iași, in care va funcționa centrul socio – medical pentru persoane nevoiașe. Este…


Ce parere ai despre aceasta stire?