Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ: Decizia CCR pe tema protocoalelor: Pronunţare amânată pentru ianuarie

Publicat:

CCR a amanat, miercuri, sesizarile președintelui , ale PNL-USR și ale ICCJ cu privire la neconstituționalitatea unor aspecte cuprinse in Legea privind declasificarea unor documente, respectiv declasificarea hotararii CSAT care a stat la baza protocoalelor cu SRI.

Judecatorii au amanat pronunțarea pentru data de 16 ianuarie in privința sesizarii pe marginea Legii privind declasificarea unor documente, respectiv declasificarea hotararii CSAT, care a stat la baza protocoalelor cu SRI.

Pe 7 decembrie, președintele a sesizat Curtea Constituționala in legatura…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție! Noi reguli pentru eliberarea pașaportului simplu temporar / Klaus Iohannis a semnat legea

19:15, 03.06.2024 - Atenție! Noi reguli pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Modificarea și completarea Legii nr. 248/2005, privind regimul liberei circulații a cetațenilor romani in strainatate, a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis. Condițiile in care poate fi eliberat pașaportul simplu temporar…

Sesizarea privind modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri, amanata de CCR

19:40, 28.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, marti, pentru 18 iunie, dezbaterile pe sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

CCR amana sesizarea președintelui Iohannis pe Legea privind transmiterea de terenuri Universitatii 'Regele Mihai I' din Timisoara

19:40, 28.05.2024 - Curtea Constitutionala (CCR) a amanat, marti, pentru 18 iunie, dezbaterile pe sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind transmiterea unor terenuri Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I" din Timisoara.

Cum se pot sustrage evazioniștii de la pedeapsa cu inchisoarea: Klaus Iohannis a promulgat legea

23:21, 10.05.2024 - Pe 19 decembrie 2023, Camera Deputatilor a adoptat, decizional, proiectul initiat de liderii PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, privind unele masuri pentru consolidarea capacitatii de combatere a evaziunii fiscale. Actul normativ modifica Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea…

CCR dezbate sesizarea pe Legea privind transmiterea de terenuri Universitatii 'Regele Mihai I' din Timisoara

07:00, 24.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind transmiterea unor terenuri Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I" din Timisoara.

Legea privind executorii judecatoresti, la CCR. Ce l-a nemulțumit pe Iohannis

06:40, 24.04.2024 - Legea privind executorii judecatoresti ajunge, astazi, la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), care va dezbate sesizarea presedintelui Klaus Iohannis. Sesizarea șefului statului referitor la Legea privind executorii judecatoresti invoca, printre altele, conditiile de numire a unui executor, onorariul…

CCR amana sesizarea pe modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri

14:40, 10.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru 28 mai, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

Legea recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii ce au contribuit la victoria Revolutiei din 1989, pe masa CCR

06:25, 10.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.


Ce parere ai despre aceasta stire?