Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Ultima lui fantezie a fost să facem dragoste cu un alt cuplu. Mi-a plăcut experienţa, dar ei i-a plăcut soţul meu mai mult"

Publicat:

", 28 de ani, sa-ți spun ce mi s-a intamplat. Sunt casatorita de 2 ani, cu un soț mare amator de fantezii și delicii sexuale. Pana acum am ținut pasul, caci zic eu ca nici eu nu ma las mai prejos. Ultima lui fantezie a fost sa facem dragoste cu un alt cuplu, un prieten al lui cu iubita sa, ei nefiind casatoriți. Toate bune și frumoase, ne-am intalnit, a fost bine, chiar mi-a placut experiența.

Doar ca fata respectiva nu se mai oprește din 'prietenie' fața de soțul meu. Dintr-o simpla aventura de curiozitate, lucrurile tind sa evolueze catre o poveste de iubire dintre ea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Dezvaluirile lui Rebel Wilson din noua ei carte au dus la divorțul unui celebru cuplu de la Hollywood. Ce s-a intamplat

15:05, 08.04.2024 - Rebel Wilson, celebra actrița de la Hollywood, a facut multe dezvaluiri palpitante in noua ei carte “Rebel Rising”, dar probabil ca nu se aștepta ca unele dintre ele sa duca la un divorț.

(video) „Au fost aseara colindatorii?”: Peste 2 mil. de lei, ridicați de la un cuplu, care ar coordona ativitațile grupului Șor. Soțul, reținut

09:50, 02.04.2024 - Zece percheziții au avut loc in Chișinau, „intr-un dosar de transportare a persoanelor de rang inalt, a bunurilor și banilor in beneficiul unui partid”. Potrivit oamenilor legii, au fost ridicați peste 2 mil. de lei de la membri organizației „Șor”.

Star Matinal. Sore, experiența paranormala! Ce i s-a intamplat artistei in timp ce canta la pian: „Il vedeam...” / VIDEO

09:50, 28.03.2024 - Sore a trecut printr-o experiența paranormala in urma cu mai mulți ani. Iata ce i s-a intamplat artistei in timp ce invața sa cante la pian, dar și ce decizie radicala a luat ulterior. Ce a marturisit indragita cantareața.

Secretele unui cuplu britanic cu experiența de 63 de ani: gratarul, ginul tonic și umorul

17:35, 14.02.2024 - Un cuplu britanic care va aniversa 63 de ani de la casatorie peste cateva zile a dezvaluit secretele relației. Este vorba despre gratar, gin tonic și umor, au dezvaluit cei doi chiar de Ziua Indragostiților. Ambii soți au peste 90 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?