Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uite ce iubita sexy si-a tras DiCaprio!

Publicat:

Innebunit dupa fotomodele! s-a cuplat din nou cu un fotomodel de la Victoria's Secret. De asta data, a cucerit-o pe frumoasa Toni Garrn, desi e cu 18 ani mai tanara ca el.


(38 de ani) a fost vazut recent, la Nisa, in sudul Frantei, impreuna cu Toni Garrn (20 de ani). Au fost apoi impreuna la , unde au urmarit . S-au imbarcat ulterior pe un iaht impreuna cu alti prieteni ai starului.
O sursa din apropierea cuplului spune ca se remarca limpede "chimia dintre ei" si ca le place sa se distreze impreuna.

DiCaprio…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Diseara, de la 20:30, la Chefi la cuțite, momente critice in echipa tunicilor roz: „Am innebunit! Se vedea disperarea pe fața mea”

12:55, 29.04.2024 - In seara aceasta, la Chefi la cuțite, cel de-al patrulea battle incinge atmosfera in bucatarie. Competitorii simt tot mai puternic presiunea din partea juraților, care iși doresc victoria. Astfel, Chef Richard Abou Zaki are pana acum doua battle-uri caștigate, dar in ultima ediție de saptamana trecuta…

Casatorie șoc in showbizul romanesc! S-au cununat in mare secret, chiar astazi

17:10, 19.04.2024 - Relația unui cuplu a fost oficializata vineri, 19 aprilie 2024, in mare secret. Cine sunt partenerii care au decis sa se casatoreasca, dupa logodna din vara anului trecut, alaturi de cei mai apropiați prieteni. Dupa eveniment, au facut publice imaginile in mediul online. Foto Cum a cerut-o in casatorie…

Djokovic, incantat de evolutia sa

09:30, 10.04.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, considera ca a facut „unul dintre cele mai bune meciuri” ale sale din ultimii ani la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, marti, cand l-a invins fara probleme in doua seturi, 6-1, 6-2, pe rusul Roman Safiulin, calificandu-se in optimile de…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Supermodelele de altadata, pe catwalk la peste 50 de ani. Care se menține cel mai bine?

10:16, 25.03.2024 - Supermodelele de altadata, pe catwalk la peste 50 de ani. Care se menține cel mai bine? Anii 90 sunt considerați a fi epoca de aur a modei internaționale. Vremea in care eleganța era la ea acasa, iar supermodelele uluiau prin frumusețea lor incontestabila. De la Eva Herzigova și Naomi Campbell pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?