Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trupa ABBA a ajuns pentru prima dată între primele zece hituri în SUA pe 6 august 1974

Publicat:

Trupa ABBA a ajuns pentru prima data intre primele zece hituri ale clasamentelor americane pe 6 august 1974, cu piesaWaterloo”, care a intrat pe locul șase in US top 10 hit, a anunțat marți , pastrand un loc special pentru muzica trupei in playlistul zilei, potrivit Mediafax.

Piesa ”Waterloo” a fost scrisa special pentru a concura la ediția din 1974 a concursului Eurovision. Decizia a fost luata dupa ce trupa ABBA a incheiat selecția naționala din Suedia pe locul trei.

Titlul original al melodiei era ””. Cei de la ABBA au menționat piesa ""…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Lucescu, primele declarații de la sosirea in țara dupa ce Razvan Lucescu a cucerit titlul cu PAOK in Grecia

18:26, 20.05.2024 - Razvan Lucescu a cucerit duminica al doilea sau titlu de campion cu PAOK in Grecia, dupa un succes dificil obținut pe terenul rivalei Aris (2-1), in urma unui meci pe care oaspeții l-au incheiat in inferioritate numerica.

Dan Negru și Mihai Traistariu critica dur victoria Elveției la Eurovision 2024. Ce au declarat cei doi despre piesa caștigatoare

15:06, 13.05.2024 - Dan Negru și Mihai Traistariu au oferit opinii sincere despre concursul Eurovision 2024, desfașurat sambata seara in Suedia. Competiția a fost caștigata anul acesta de Nemo, reprezentantul Elveției, iar spectacolul oferit de acesta a creat mai multe controverse. Dupa anunțarea caștigatorului, cei doi…

Reprezentantul Elvetiei, Nemo, a castigat concursul Eurovision

08:55, 12.05.2024 - Reprezentantul Elvetiei, Nemo, a castigat concursul Eurovision, desfasurat in acest an in Suedia – un eveniment marcat de controverse in legatura cu participarea Israelului si alte dispute. Mesajul piesei castigatoare, „The Code”, se refera la acceptarea identitatii de gen. (Rador)

Israelul s-a calificat in finala Eurovision, in ciuda protestelor de amploare din Malmo. Netanyahu s-a implicat in scandal

12:46, 10.05.2024 - Israelul s-a calificat in finala de sambata a concursului muzical Eurovision de la Malmo, in Suedia, unde mii de persoane au manifestat impotriva participarii acestei tari la competitie pe fondul razboiului din Gaza.

Alerta maxima si masuri sporite de securitate pentru Eurovision: „Nivel de amenintare terorista de patru din cinci”

11:51, 04.05.2024 - Suedia se afla in stare de alerta maxima, in avanpremiera Eurovision 2024. Comentatorii au sugerat ca acesta este unul dintre cele mai incarcate politic concursuri Eurovision din toate timpurile.

David Miculescu, dupa ce FCSB a ratat inca o șansa de caștiga titlul matematic: „Așa a vrut Dumnezeu, sa sarbatorim acasa”

00:41, 25.04.2024 - Sepsi - FCSB 2-2. David Miculescu (22 de ani), atacantul roș-albaștrilor, a oferit prima reacție dupa remiza care pastreaza, momentan, suspansul in lupta pentru titlu. Trupa lui Elias Charalambous este campioana daca o invinge pe Farul etapa viitoare. Miculescu a fost lasat pe banca de rezerve de antrenorul…

Cantareața israeliana Eden Golan a primit amenințari cu moartea, inainte de Eurovision. Organizatorii anunta masuri sporite de paza

15:30, 10.04.2024 - Cu mai putin de o luna inainte de debutul Eurovision 2024, Eden Golan, caștigatoarea concursului de canto „Rising Star” din Israel și care va reprezenta țara la editia din Suedia, a dezvaluit ca ar fi primit amenințari cu moartea chiar pe contul sau de Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?