Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRUMPGATE. Dezvăluiri picante făcute de actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels despre relația cu Donald Trump. „Și-a dat pantalonii jos un pic…”

Publicat:

a revenit in atenția publicului din lume și a intrat in istorie, ca fiind primul președinte american cercetat din istoria ale Americii. Au ieșit la iveala o mulțime de dezvaluiri incendiare despre fostul președinte, facute chiar de femeia care l-ar putea dobori pe Trump. , detalii picante despre aventura cu […] The post TRUMPGATE. Dezvaluiri picante facute de actrița de filme pentru adulți despre relația cu . „Și-a dat pantalonii jos un pic...” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul președinte condamnat din istoria SUA. Donald Trump, gasit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare

08:20, 31.05.2024 - Juriul din cadrul procesului Stormy Daniels al fostului președinte al SUA, Donald Trump, a ajuns la un verdict, joi noapte, dupa doua zile de deliberari. Donald Trump a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 capete de acuzare. Judecatorul Juan Merchan a stabilit ca sentința va fi anunțata in data de…

Afinitați elective: Trump și Hannibal Lecter

23:16, 12.05.2024 - Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, a creat un moment șocant in discursul sau politic de sambata, calificandu-l pe fictivul criminal in serie Hannibal Lecter drept „un om minunat„, inainte de a trece la comentarii defaimatoare la adresa persoanelor care au emigrat in SUA fara permisiune.…

Trump a spus, in privat, ca va obliga Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbas daca redevine președinte

09:40, 08.04.2024 - Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru un nou mandat, ar fi declarat in privat ca daca va reveni la Casa Alba va pune presiune pe Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbasul Rusiei pentru a obține pacea, conform The Kyiv Independent, citat de digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?