Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri pentru o inghetata de casa delicioasa

Publicat:

Laptele, ouale, smantana, mierea, migdalele, nucile sau stafidele sunt ingrediente de baza pentru prepararea inghetatelor. Iti oferim mai jos cateva trucuri pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand pregatesti acasa o inghetata delicioasa...


Ce poate fi mai bun decat o inghetata facuta in casa? Inghetata este desertul verii preferat de copii. De ciocolata, vanilie, lamaie, cu capsuni, piersici sau menta, toate sortimentele de inghetata sunt foarte gustoase. De ce sa cumperi din comert inghetata plina de E-uri, cand o poti face chiar tu folosind ingrediente proaspete?


Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ziua Copilului sarbatorita in avans la Școala Gimnaziala Teodor Murașanu Turda

11:45, 01.06.2024 - Elevii Școlii Gimnaziale Teodor Murașanu Turda au celebrat in avans Ziua Copilului. Au fost jocuri captivante, concursuri, au legat noi prietenii și au savurat o delicioasa inghețata. „Elevii Școlii Gimnaziale au sarbatorit cu bucurie Ziua de 1 Iunie, Ziua Internaționala a Copilului! Pentru al doilea…

Vrei sa ai roșii mari și zemoase vara aceasta? Afla trucul care te va ajuta sa ai o recolta bogata in 2024

21:00, 24.05.2024 - Ce sa faci daca roșiile din gradina nu cresc mariUn specialist in gradinarit a dezvaluit o metoda surprinzatoare și eficienta pentru a stimula creșterea roșiilor: utilizarea țiglelor semirotunde. Deși poate parea ciudat la prima vedere, aceasta tehnica s-a dovedit extrem de benefica pentru dezvoltarea…

Cum obții cea mai delicioasa dulceața de capșuni. Ingredinetul pe care doar marile gospodine il cunosc: toata savoarea sta in el

08:01, 22.05.2024 - Poate ca mulți dintre noi ne putem gandi ca dulceața de capșuni, cat și orice fel de dulceața, in general, este un preparat destul de simplu de facut. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care trebuie sa le știm, daca vrem sa ne iasa o dulceața cu adevarat delicioasa, de care sa nu ne mai saturam!…

Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura

12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…

Trucuri de gradinarit: ce se pune la radacina patrunjelului pentru a fi bogat și inmiresmat

18:05, 09.04.2024 - Ingrediente esențiale pentru o recolta abundenta1. Compost sau gunoi de grajdAdaugarea de compost sau gunoi de grajd bine descompus la radacina patrunjelului furnizeaza plantei nutrienții necesari pentru o creștere sanatoasa. Aceste materiale organice sunt bogate in azot, fosfor și potasiu, contribuind…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?