Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucul prin care menții chiftelele moi și gustoase mai multe zile. Ce să faci după ce le prăjești

Publicat:

Primul lucru la care te gandești atunci cand prajești chiftele este ca acestea sa nu se intareasca atunci cand se racesc. Ei bine, exista un truc folosit de gospodine, pentru ca cest lucru sa nu se intample. Iata mai jos trucul prin care menții chiftelele moi și gustoase mai multe zile. Cum eviți ca chiftelele sa nu devina cauciucate Pentru a face chiftele prajite ai nevoie de doar cateva ingrediente și un mod de preparare destul de simplu. Daca ai pregatit carnea, nu mai ramane decat sa le arunci in tigaie și sa le rumenești pe o parte și pe cealalta. Cele mai bune chiftele sunt acelea care nu…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Cum sa prajești chiftelele fara sa sara ulei din tigaie. Trucul banal care te scapa de mizerie 

10:20, 12.04.2024 - Acest truc de pe Tik Tok a revoluționat viața tuturor celor care erau satui sa faca mizerie atunci cand prajeau chiftele. Nu numai ca vei obține chiftele perfect formate, dar vei avea și foarte puțin de curațat. Un utilizator te invața cum sa prajești chiftelele fara sa sara ulei din tigaie. Aragazul…

Nicolae Ciuca, liderul PNL, la Timișoara: „Cel mai important lucru din aceasta perioada este stabilitatea țarii”

21:00, 29.03.2024 - Prezent, vineri, la Timișoara, pentru a lua parte la inaugurarea noului terminal Schengen al Aeroportului Internațional „Traian Vuia”, Nicolae Ciuca, președintele PNL la nivel național, a profitat de ocazie și a avut o intrevedere cu mai mulți liberali timișeni la sediul filialei.

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Cum sa prajești oul fara ulei, cu sita in apa fiarta. Trucul merita incercat

08:05, 14.03.2024 - Iți place sa mananci ou prajit, dar te ferești de ulei? Playtech Știri iți explica cum poți prepara acest aliment cu ajutorul sitei sau strecuratoarei in apa fiarta. Ai nevoie doar de o tigaie adanca, apa, oul propriu-zis și condimente (in funcție de preferințele culinare). Rețeta simpla pentru iubitorii…

Ciolacu, despre Iohannis la NATO: Un lucru foarte important. „Nicio paralela cu alegerile prezidențiale in septembrie”

08:20, 24.02.2024 - Președintele PSD Marcel Ciolacu spune ca „nu exista nicio paralela” intre devansarea alegerilor prezidențiale și o eventuala candidatura a președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO. Scrutinul pentru alegerea președintelui a fost mutat cu doua luni inainte pentru ca luna…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?