Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei polonezi răniți în urma unui accident

Publicat:

Un accident rutier s-a produs astazi, in jurul orei 13.00, pe DJ 507, in afara localitații Oinacu, județul Giurgiu, intre doua autoturisme, in care se aflau șapte cetațeni polonezi, pe fondul neasigurarii la schimbarea direcției de mers.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Opt persoane implicate intr-un accident pe DN 22, in Tulcea. Doi copii raniți

19:35, 17.05.2024 - Opt persoane au fost implicate vineri seara intr-un accident intre doua mașini, pe DN 22, in zona Cataloi, in județul Tulcea. Patru dintre ele, intre care doua fetițe, de 2 și 4 ani, au fost ranite.

Accident grav in Covasna intre o cisterna și trei autoturisme: doi oameni sunt raniți

09:21, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

FOTO. Trei barbati, raniti intr-un accident in care au fost implicate un autoturism si doua dube, in Cluj

00:06, 25.04.2024 - Trei barbati au fost raniti, miercuri seara, intr-un accident produs in judetul Cluj, pe E 81, unde un autoturism si doua autoutilitare s-au ciocnit. Una dintre victime a fost gasita incarcerata, fiind in stare grava.

Accident grav! Sunt implicate o motocicleta și o mașina, iar doi oameni sunt raniți!

18:15, 03.04.2024 - Un accident rutier grav a avut loc astazi pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, fiind implicate o motocicleta și un autoturism. Potrivit primelor informații furnizate de ISU Cluj, doua persoane necesita ingrijiri medicale. De asemenea, pompierii clujeni intervin cu o autospeciala cu modul de descarcerare,…

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

Un mort si sase raniti intr-un accident cu trei autoturisme implicate, pe centura municipiului Caransebes

16:11, 24.03.2024 - O persoana a decedat, iar alte sase au fost ranite in urma unui grav accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, care s-a produs duminica dupa-amiaza pe soseaua de centura a municipiului Caransebes, ipotrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Caras-Seven.

Doi raniti, dintre care unul incarcerat, dupa o ciocnire violenta intre doua TIR-uri

07:46, 15.03.2024 - Doua autocamioane au fost implicate, vineri dimineața, intr-un accident produs intre localitațile Armeniș și Teregova, pe DN6. Un șofer ramas incarcerat, iar cel de-al doilea șofer a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. „Accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane,…

Un șofer din Iernut a provocat un accident cu patru raniti in județul Bistrița

04:20, 11.03.2024 - Patru persoane au fost ranite, duminica dupa-masa, intr-un accident produs pe Drumul National 15A, in localitatea Dipsa din judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce soferul unui microbuz a pierdut controlul directiei si a iesit in afara carosabilului, acrosand si un pieton aflat pe trotuar, potrivit Inspectoratului…


Ce parere ai despre aceasta stire?