Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei plante-minune pentru un ficat de fier. Medic internist: „Eu le recomand pacienţilor o cură de detoxifiere lunar“

Publicat:

Medicii specialisti recomanda atentie la alimentele consumate, precum si la felul in care acestea sunt procesate inainte de a ajunge in comert.

Ce alimente afecteaza ficatul

“In primul rand sa nu consumam in exces alcool, tutun, cafea. Fructele si legumele stropite cu pesticide, chiar si cele de la supermarket sunt foarte periculoase pentru organism, prin urmare trebuie sa le spalam bine inainte sa le consumam. Grasimile in exces si prajelile, afecteata si ele ficatul”, explica , medic primar de .

Ce trebuie consumat pentru a curata ficatul

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment in caz de AVC. Medicii romani medaliați cu aur: „A scazut varsta pacienților, s-a apropiat de 40 ani“

18:05, 28.05.2024 - Care sunt semnele instalarii unui accident vascular cerebral (AVC), in cat timp trebuie sa ajungem la medic și cum putem preveni producerea unui AVC explica unul dintre medicii medaliați, pentru al treilea an la rand, cu aur pentru o procedura care salveaza pacienții de la sechele grave.

Cea mai buna metoda prin care iți poți detoxifia ficatul: ce alimente trebuie sa consumi regulat

14:10, 20.05.2024 -  1. Adopta o dieta sanatoasaLegume Crucifere: Consuma broccoli, varza, conopida și varza de Bruxelles. Acestea conțin compuși care ajuta la stimularea enzimelor de detoxifiere ale ficatului.Fructe: Citricele (lamai, portocale, grapefruit) sunt bogate in vitamina C și antioxidanți care sprijina funcția…

Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. „Medicii din institutiile publice ar trebui sa declare pe proprie raspundere ca nu directioneaza pacienti la privat”.

14:35, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila afirma necesitatea unor sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere” ca nu direcționeaza pacienții.

Alimentul care iti distruge ficatul mai rau decat alcoolul. Toata lumea il consuma zilnic

12:30, 31.03.2024 - Recent, o noua boala a ajuns in topul afectiunilor care duc la cedarea ficatului. Boala ficatului gras non-alcoolic poate duce la ciroza si la diabet de tip 2. Una dintre principala cauza a aparitiei acestei boli este consumul de zahar, conform healtyfood.com. In urma unui studiu recent s-a descoperit…

Fructele și legumele pe care nu ar trebui sa le mai consumi. Au cele mai mari niveluri de pesticide

18:55, 20.03.2024 - O mulțime de persoane au devenit, in ultimul timp, preocupate de un stil de viața sanatos. Medicii ne sfatuiesc sa adaugam in alimentație cat mai multe fructe și legume dar se pare ca nu toate sunt bune. Ba din contra, exista unele fructe și legume care pot provoca probleme de sanatate serioase.

Spitalele administrate de Primaria Galați vor fi digitalizate. Medicii vor accesa rapid informațiile medicale ale pacienților

13:01, 13.03.2024 - Proiectele pentru digitalizarea celor trei unitați medicale aflate in administrarea Primariei Galați (Spitalul pentru Copii, Maternitatea și Spitalul de Psihiatrie) vor primi finanțare prin PNRR. In total este vorba despre 17,7 milioane de lei (5,9 milioane de lei pentru fiecare spital).

Cele mai periculoase alimente. Nici macar nu ar trebui sa le ținem in casa

10:30, 01.03.2024 -  Iata o lista cu alimentele pe care ar fi mai bine sa le evitați in casa:1. Bauturi cu zahar adaugatBauturile indulcite artificial, inclusiv sucurile de fructe comerciale, bauturile racoritoare și energizantele, sunt pline de zahar adaugat și calorii goale. Consumul regulat poate duce la creșterea in…


Ce parere ai despre aceasta stire?