Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei oameni au murit după ce un avion militar Hercules a luat foc în Portugalia

Publicat:

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident care a implicat un avion militar de transport Hercules C130 pe aeroportul militar Montijo din Portugalia, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Conform agenţiei de presă oficiale Lusa, trei persoane au decedat şi o alta a fost rănită. Postul de televiziune SIC a relatat că avionul a luat foc la decolare. 

Ministerul portughez al Apărării nu a comentat deocamdată informaţia.

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…

Turcia: Zeci de oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

20:30, 02.04.2024 - Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele ranite,…

Zeci de morti intr-un atac israelian din nordul Siriei. Care a fost ținta atacului

07:35, 29.03.2024 - Cel puțin 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai gruparii armate libaneze Hezbollah, au fost ucise intr-un atac lansat vineri noapte de armata israeliana asupra regiunii Alep, din nordul Siriei, au declarat doua surse din domeniul securitatii, citate de Reuters.Ministerul sirian al Apararii a declarat…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…


Ce parere ai despre aceasta stire?