Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei bombe au explodat intr-un supermarket din Myanmar, fara sa faca victime

Publicat:

Trei bombe au explodat duminica seara intr-un supermarket din Yangon, cel mai mare oras din Myanmar, provocand pagube, dar fara sa faca victime - morti sau raniti, a anuntat din aceasta tara, citat de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingrijorari cu privire la graul din zona Marii Negre - Cotațiile mondiale au explodat

13:01, 28.05.2024 - Cotatiile futures la grau la bursa de la Paris au urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimul an, pe fondul intensificarii ingrijorarilor cu privire la livrarile din zona Marii Negre, dupa reducerea estimarilor privind recoltele din Rusia si Ucraina ca urmare a vremii secetoase persistente, transmite…

Afaceriștii care au dat lovitura in Uniunea Europeana: Profiturile au explodat in aprilie

20:20, 06.05.2024 - Activitatea economica in zona euro a inregistrat in aprilie cel mai rapid ritm de crestere din ultimul an, avansul din sectorul serviciilor compensand declinul din industrie, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat luni, transmite Reuters.

Rușii ataca puternic Odesa: 13 victime intr-un atac cu racheta balistica - VIDEO

01:36, 02.05.2024 - O racheta balistica rusa a lovit miercuri seara tarziu portul ucrainean Odesa, ranind cel putin 13 persoane si declansand un incendiu de proportii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relateaza Reuters, citat de news.ro.

FBI a deschis o ancheta penala in cazul prabusirii podului din Baltimore. Corpul unei a patra victime a fost recuperat de scafandri

10:40, 16.04.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) a anuntat ca a deschis luni o ancheta penala in cazul prabusirii podului Francis Scott Key din Baltimore, iar oficiali locali au confirmat recuperarea unui al patrulea cadavru, transmite Reuters.

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat 3.000 de bombe aeriene ghidate asupra Ucrainei in luna martie

13:45, 03.04.2024 - Numai in luna martie, Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 3.000 de bombe aeriene ghidate, 600 de drone si 400 de rachete, a declarat miercuri presedintele Volodimir Zelenski, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Explozie devastatoare in China. Autoritațile anunța ca sunt zeci de victime

12:01, 13.03.2024 - O explozie devastatoare s-a produs in provincia Hebei din China. Cel puțin doi oameni au murit, iar 26 au fost raniți. Se pare ca explozia a fost provocata de o scurgere de gaze, potrivit Reuters.

Nivel record inregistrat de Bitcoin. Piața criptomonedelor a explodat

18:40, 05.03.2024 - Bitcoin a atins marti un nivel record, cea mai valoroasa criptomoneda din lume ajungand un maxim de 69.202 dolari si depasind varful istoric din noiembrie 2021, care erade 68.999,99 dolari, relateaza Reuters. Interesul a fost alimentat de investitorii care au dat bani pe produse cripto tranzactionate…

Kremlinul a explodat dupa scandalul de spionaj din Bundeswehr: Totul e mai mult decat evident!

17:55, 04.03.2024 - Kremlinul a denuntat luni 'implicarea directa' a Occidentului in Ucraina, dupa difuzarea pe retelele sociale a unei discutii intre cativa ofiteri germani de rang inalt avand ca subiect livrarea de arme, mai precis rachete Taurus, Ucrainei, transmit AFP si Reuters. O inregistrare audio a unei reuniuni…


Ce parere ai despre aceasta stire?