Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Training online: Securitate online pentru ONG-uri

Publicat:

Aproximativ 70% din totalul de e-mailuri trimise în lume sunt mesaje spam și una din trei persoane deschide mesajele periculoase în ciuda avertismentelor, aceasta fiind principala metoda de virusare a calculatoarelor.

Participa la webinarul "Securitate online pentru ONG-uri" alaturi de Bitdefender și afla cum îți poți proteja organizația neguvernamentala de atacurile informatice.

Trainingul este organizat de TechSoup România împreuna cu Bitdefender și va avea loc pe 15 aprilie, online, de la ora 18:00.

Chiar daca crezi ca n-ai…

Citeste articolul mai departe pe agora.ro…  

Sursa articol: agora.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metoda ,,fotografia” face ravagii in mediul online. Mai mulți romani au ramas fara zeci de mii de euro in conturi

14:15, 22.04.2024 - Mai mulți romani au ramas fara zeci de mii de euro in conturi dupa ce au fost pacaliți pe internet.Escrocheria este una simpla, care vizeaza in special fermieri in cautare de utilaje agricole. Aceștia sunt ademeniți de presupuși vanzatori sa cumpere utilaje, cu ajutorul unor anunțuri postate pe…

Atenție, o noua frauda in mediul online. Avertismentul Poliției Romane: 'Fii destept!'

02:25, 09.04.2024 - Politia Romana transmis, luni, un nou avertisment cu privire la ofertele irezistibile de investitii din mediul online si recomanda verificarea cu atentie a companiilor si a anunturilor inainte de a investi.

Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tanara nevazatoare devenita virala in mediul online. Cum a surprins-o marea artista / VIDEO

12:51, 26.03.2024 - Loredana Groza a facut, de curand, un gest emoționant pentru Petra, tanara nevazatoare devenita virala in mediul online. Marea artista s-a declarat impresionata de povestea tinerei și a decis sa o surprinda.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.

Pacala nu mai da cu ghiocul, trage țepe online!

09:31, 12.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Asta este concluzia legata de cazurile de inșelaciune din județul nostru, care inregistreaza o creștere. Nu mai departe de zilele trecute, un reșițean a ramas fara aproape 300 de mii de lei dupa o astfel de pacaleala! Cu toate campaniile de prevenire și cazurile de pacaliți prezentați…

Instrumentul care face curațenie pe internet. Cat costa sa ștergi toate informațiile personale din mediul online

11:30, 08.02.2024 - Mozilla vine cu un nou serviciu care promite sa elimine automat toate datele personale din mediul online. Monitor Plus este varianta extinsa a serviciului Mozilla Monitor, care anunța in mod gratuit daca mailul a facut parte dintr-o incalcare a securitații.

Atacurile cibernetice devin tot mai subtile. Cum sa ne protejam in mediul online - opinia expertului

06:55, 08.02.2024 - In lumea digitala actuala, atacurile cibernetice devin din ce in ce mai sofisticate și mai frecvente, iar securitatea cibernetica devine o prioritate critica pentru organizații și indivizi deopotriva. Astfel, este esențial sa cunoaștem unele soluții tehnologice avansate in vederea educarii utilizatorilor…

Paul de la Mireasa, sezonul 6, a facut publice dovezile despre infidelitatea fostei sale soții. Ce conversații dintre el și Roxana au aparut in mediul online / FOTO

10:40, 04.02.2024 - Paul, fostul concurent al emisiunii Mireasa, sezonul 6, a scos la iveala mai multe dovezi in ceea ce privește divorțul de Roxana, dar și infidelitatea fetei. Iata imaginile postate in mediul online de tanarul, dupa infidelitatea fostei sale soții!


Ce parere ai despre aceasta stire?