Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în nordul Chinei. Peste 20 de mineri au murit în urma unui incendiu

Publicat:

Tragedie in China. Cel putin 24 de oameni au murit, iar alti peste 50 au fost raniti in urma unui incendiu care s-a produs in aceasta dimineata intr-o mina de carbune din nord-estul tarii. 

Mai multe echipe de interventie au fost mobilizate in zona, iar toti ranitii au fost spitalizati. Compania care administreaza mina are peste 4.600 de angajati.

Un alt accidet tragic a avut loc anul trecut in sud-vestul Chinei. 40 de mineri si-au pierdut atunci viata in urma a doua explozii consecutive. Potrivit studiilor, minele din China sunt cele mai periculoase din intreaga lume.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Revoluția AI face victime: Clona perfecta a unei studente ucrainence promoveaza dragostea pentru China și Rusia

10:55, 05.03.2024 - O studenta din Ucraina, Olga Loek, a descoperit cu stupoare ca imaginea ei este utilizata fara permisiune pentru a genera avatare AI pe diverse platforme de socializare din China. Aceste avatare AI promoveaza dragostea fața de China și Rusia , impreuna cu produsele lor. Olga și-a descoperit intamplator…

Tragedie in Bistrița, unde un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

10:30, 03.03.2024 - Un tragic incident a avut loc sambata in zona dintre localitațile Dumbravița și Perișor din județul Bistrița-Nasaud. Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost descoperit decedat in apropierea unui incendiu de vegetație uscata, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Cel putin 15 morti si 44 de raniti in China. Un incendiu intr-un bloc din Nanjing

10:50, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in e China, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele alemente arata ca incendiul…

Tragedie la Arad! O persoana a murit carbonizata intr-un incendiu

22:00, 16.02.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, vineri seara, la o anexa construita din lemn din municipiul Arad - Balastiera Micalaca, anunța ISU Arad. Din informațiile primite, pompierii transmit ca exista posibilitatea ca o victima sa fie surprinsa in interior.


Ce parere ai despre aceasta stire?