Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în judeţul Argeş. Un bărbat a fost spulberat de un tren plin cu pasageri

Publicat:

Tragedia a avut loc in localitatea Leordeni. Din primele informatii, trenul 1789, aflat pe ruta Bucuresti-Pitesti, a lovit un barbat care se afla in gabaritul liniei de cale ferata.

Din declarațiile mecanicului se pare ca barbatul ar fi incercat sa traverseze șina crezand ca are timp sa treaca, insa nu a calculat bine și a sfarșit groaznic, scrie ziarulargesul.ro.

La fata locului a ajuns de urgenta o autospeciala SMURD, insa victima era deja decedata.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in sportul romanesc. Un fotbalist de doar 21 de ani, ucis de un șofer baut/ FOTO

08:35, 04.05.2024 - Un tanar de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav raniți, dupa un accident intre o motocicleta și o mașina. Tragedia a fost provocata de un șofer de 23 de ani care era baut și a pierdut controlul volanului intr-o curba in apropiere de Deva.

Barbat spulberat de o mașina. Tragedia, produsa pe un drum județean din Pitulicea

13:05, 02.05.2024 - Tragedie, in aceasta dimineața, pe DJ102H, in afara localitații Pitulicea. Un barbat din Glodeanu Sarat a fost spulberat de o mașina condusa de un bucureștean. ,,Din primele date de la fața locului a reieșit ca autoturismul condus dinspre DN2E85 catre Amaru, de catre un șofer in varsta de 51 de ani,…

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

Linistea satului Conacu, judetul Constanta nu ar fi prevestit o tragedie. Un barbat s-ar fi sinucis din gelozie a lasat in urma doi copii (FOTO+VIDEO)

13:00, 15.04.2024 - Intr un sat linistit din Conacu, judetul Constanta, un barbat in varsta de 44 de ani si a pus capat zilelor din cauza geloziei. A fost vorba despre un incendiu care s a produs in cursul noptii in localitatea Conacu din judetul Constanta. Acesta a lasat in urma doi copii si multa durere. Era foarte apreciat…

Tanar de 23 de ani, depistat cu droguri in comuna Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta

15:20, 06.04.2024 - La data de 6 aprilie a.c., in jurul orei 00.40, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Mihail Kogalniceanu au efectuat semnal regulamentar de oprire soferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, in comuna Mihail Kogalniceanu. Politistii au legitimat si identificat conducatorul auto si…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Tragedie pe terenul de sport: un copil de 13 ani a murit in timpul antrenamentului 

10:30, 22.02.2024 - Tragedia s-a produs miercuri seara, iar la caz au intervenit doua echipaje SMURD, care l-au gasit pe baiat in stop cardiorespirator.Manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit fara succes, astfel ca echipajele medicale au declarat decesul copilului la locul solicitarii.Necropsia va stabili cauza…


Ce parere ai despre aceasta stire?