Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie: fetița de 14 ani rănită într-un accident grav, în Timiș, chiar în prima zi de școală, a murit

Publicat:

Din pacate, dupa doua saptamani de lupta pentru viața, copila a fost declarata decedata. Pe 14 septembrie, mașina condusa de o femeie a fost lovita in plin de un autotren care circula pe șoseaua de centura, la ... The post Tragedie: fetița de 14 ani ranita intr-un accident grav, in Timiș, chiar in prima zi de școala, a murit appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Tragedie in Timiș: Un tanar de 16 ani a murit in timp ce juca fotbal

13:45, 26.02.2024 - Un tanar de 16 ani a murit, duminica, in localitatea Biled, județul Timiș, dupa ce ar fi leșinat in timp ce juca fotbal. Polițiștii Secției 3 Rurale Sanandrei au fost sesizați, duminica, prin apel la 112, cu privire la faptul ca in momentul in care se juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor ar…

Tragedie: Violonistul maramureșean Gabriel Stangau a murit intr-un accident

16:21, 17.02.2024 - O noua tragedie s-a petrecut sambata in Maramureș, dupa ce un barbat a cazut cu ATV-ul in Dumbravița. Este vorba tocmai de violonistul Gabriel Stangau, originar din Borșa. Acesta locuia in Baia Mare, conform descrierii de pe pagina sa de Facebook. Acesta implinise 32 de ani in urma cu trei zile. Pe…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Tragedie in lumea sportului: Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit intr-un accident la 24 de ani

06:25, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton a murit, duminica, impreuna cu antrenorul sau, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya, conform News.ro.Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?