Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toyoata schimba foaia istoriei. Masinile de serie vor fi "conduse" de computer

Publicat:

Producatorul auto a anuntat ca intentioneaza incepand din 2015 sa inceapa fabricarea in serie de masini care or putea schimba viteza, sa intoarca, sa se opreasca si sa evite obstacole, fara asistenta soferului.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scrisoarea unui lider britanic care ar fi putut schimba cursul istoriei

13:05, 01.06.2024 - In ajunul zilei Z, premierul britanic din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Winston Churchill, a redactat o scrisoare care ar fi putut pune capat carierei politice a generalului francez De Gaulle.

Mașinile chinezești invadeaza Europa: Decizia care va transforma BYD principalul producator de vehicule electrice in Europa pana in 2030

13:30, 10.05.2024 - Producatorul auto chinez BYD va lua in considerare construirea unei a doua fabrici de asamblare in Europa in 2025, a declarat joi directorul sau european Michael Shu, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Vremea schimba foaia in urmatoarele ore. ANM a emis cod galben, și Capitala e vizata

11:35, 04.05.2024 - Se schimba vremea in Romania! Deși speram sa avem vreme buna de Paște și in noaptea de Inviere, se pare ca meteorologii nu au tocmai vești bune in acest sens. Specialiștii ANM au emis un cod galben de vreme rea, valabil chiar și in București. Vant puternic in seara de Inviere Astazi, Administrația Naționala…

Romania schimba foaia si modifica activitatea DGIA, serviciul secret al Armatei. Liderul PSD Iulian Badea: „Serviciile secrete trebuie intarite!”

10:10, 02.05.2024 - Romania are nevoie de un cadru legislativ mai bun, in baza caruia sa poata actiona. Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Parlamentul Romaniei a constat faptul ca legile apararii nu au mai fost actualizate de 30 de ani. Astfel, s-a dispus infiintarea unui grup de lucru alcatuit…

Senatul din Arizona, SUA, schimba cursul istoriei: abrogarea interdicției de avort din 1864 a fost votata

06:50, 02.05.2024 - Camera superioara a legislativului din Arizona a votat, miercuri, abrogarea unei legi din 1864 care interzice practic toate avorturile si pe care Curtea Suprema a acestui stat din sud-vestul SUA a decis ca este aplicabila la inceputul lunii aprilie, informeaza news.ro.

VIDEO - Firea schimba foaia: 'Mi-am creat o imagine de persoana conflictuala, supraexpunerea nu mi-a facut bine' (video)

19:35, 25.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Marius Tuca Show, ca in acesta a treia campanie electorala la care participa pentru funcția de primar general, iși va schimba stilul.

Concurența din China și mașinile electrice schimba piața auto germana. Migrație in masa spre domeniul apararii

10:46, 21.04.2024 - Producatorii auto din Germania sunt in criza, atat din cauza concurenței din China, cat și a evoluției mașinilor electrice, ceea ce face ca mii de lucratori cu inalta calificare sa migreze.

In mare pericol de retrogradare in Serie C! George Pușcaș schimba din nou antrenorul la Bari

17:55, 15.04.2024 - George Pușcaș (27 de ani), atacantul lui Bari, nu va mai lucra cu Giuseppe Iachini. Inlocuitorul lui Pasquale Marino, demis in februarie, a fost concediat astazi, dupa ce „biancorossii” nu au obținut decat doua puncte in ultimele opt etape și au ajuns pe locul al 16-lea, de play-out, cu cinci etape…


Ce parere ai despre aceasta stire?