Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Publicat:

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo.com a oferit o excursie de lux in valoare de 1.5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment...

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai frumoase locuri in care s-a filmat serialul Game of Thrones

12:06, 08.05.2024 - Serialul Game of Thrones ramane un nume de referința in domeniu de ani buni de cand s-a incheiat. Mulți oameni il considera chiar cel mai bun serial din istorie, astfel ca orice știre care apare despre el starnește in continuare interesul.Game of Thrones a avut deja o continuare și in discuții mai ...

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Gara din Romania in care te simti ca in Elvetia. Este considerata una dintre cele mai frumoase din tara, e deosebita

13:50, 04.04.2024 - Construcția declarata monument istoric este considerata una dintre cele mai frumoase din țara. A fost data in folosința in 1869, fiind al doilea punct cu cel mai mare trafic feroviar, dupa Gara de Nord din București. Cum arata gara din Romania in care te simți ca in Elveția. Foto Gara din Romania in…

Topul celor mai frumoase plaje din lume. Unele dintre ele sunt la cateva ore de Romania

21:10, 11.03.2024 - Intr-o lume in care frumusețea naturii domina din ce in ce mai mult alegerile pasionaților de calatorie, exista și o lista prestigioasa a celor mai bune plaje din lume, pe care este bine sa le vizitezi macar o data in viața.

Cele mai frumoase cadouri de 9 martie. Idei pentru Ziua Barbatului

12:25, 09.03.2024 - Astazi este o zi speciala pentru barbați. Pe data de 9 martie este Ziua Barbatului, motiv pentru care noi iți vom da idei de cele mai frumoase cadouri. Iata cum sa-ți surprinzi barbații din viața ta!

Cele mai tari imagini din cariera lui Raul Rusescu, comentate de noul expert GSP Live: „Doamne, ce atmosfera! Printre cele mai frumoase meciuri din cariera mea”

13:46, 28.02.2024 - Triplu campion al Romaniei și caștigator al premiului de „fotbalistul anului” in ancheta Gazetei Sporturilor din 2012, Raul Rusescu (35 de ani) a debutat astazi in calitate de invitat permanent al emisiunii GSP Live și a comentat cateva dintre cele mai importante imagini din cariera de jucator. ...

Locul de o rara frumusețe din Romania, inclus pe lista celor mai frumoase destinații din Europa

08:10, 17.02.2024 - ​​​​​​​Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regasește și unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locații, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regasește pe locul 8.


Ce parere ai despre aceasta stire?