Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tocăniță de roșii cu dovlecei. O rețetă perfectă pentru prânzul în familie

Publicat:

In sezonul cald este bine sa evitam consumul de carne grasa, iar felurile de mancare din legume de sezon ar trebuie sa fie mai mereu in dieta noastra. Astfel, rețeta de tocanița de roșii cu dovlecei vine in ajutorul celor care cauta un preparat delicios din legume. Este cea mai simpla rețeta de tocanița!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci cele mai bune paste cu somon și spanac. Rețeta este perfecta pentru o cina ușoara

07:26, 19.05.2024 - Somonul este un aliment recomandat pentru oricine incearca sa manance sanatos, fiind bogat in grasimi nesaturate omega-3. De asemenea, celelalte ingrediente precum spanacul sau roșiile fac o combinație reușita pentru o cina ușoara.

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

14:36, 10.05.2024 - E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac și pasca, te vei lasa induplecata sa o gatești! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanița de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu…

Rețeta de post: pachețele cu legume

09:15, 29.04.2024 - Cand v-au ramas prin frigider cateva legume cu care chiar nu mai știți ce sa faceți, rețeta de pachețele cu legume este exact ce aveți nevoie pentru a scapa de ele, dar și pentru a pregati o masa foarte gustoasa.

Rețeta de prajitura cu banane și miere. Un desert de post pentru intreaga familie

21:30, 09.04.2024 - Daca te gandești sa pregatești un desert delicios pentru tine și familia ta, dar nu știi ce sa faci pentru ca nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu banane și miere. Un preparat de post pentru momente speciale. De ce ingrediente ai…

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas

16:21, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…


Ce parere ai despre aceasta stire?