Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tichetul de masă devine 30 de lei, dar nu pentru toată lumea. Vești proaste pentru angajați

Publicat:

Dupa cum prevede noua modificare legislativa, angajații romani vor benefia de la 1 iulie de o majorare importanta in ceea ce primește valoarea tichetului de masa. Totuși, nu trebuie sa va bucurați prea mult de aceasta veste, caci nu mulți angajatori nu sunt de acord. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pe plan economic! Scade producția de carbune

23:10, 01.04.2024 - Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).

Se scumpește și ciocolata. Lumea se confrunta cu cel mai mare deficit de aprovizionare cu cacao din ultimii 60 de ani

09:25, 28.03.2024 - Se scumpește și ciocolata. Lumea se confrunta cu cel mai mare deficit de aprovizionare cu cacao din ultimii 60 de ani Vesti proaste pentru iubitorii de ciocolata, pretul acesteia va crește! Lumea se confrunta cu cel mai mare deficit de aprovizionare cu cacao din ultimii 60 de ani. De vina este vremea…

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vești proaste pentru posesorii mașinilor electrice: se pregatește o taxa speciala care sa compenseze lipsa accizelor

05:45, 15.03.2024 - Accizele percepute la carburanți reprezinta un element vital și stabil al veniturilor bugetare ale oricarui stat. De fapt, prețul real al benzinei și motorinei la pompa constituie doar aproximativ 40% din suma totala afișata, restul reprezentand taxe și accize impuse de autoritațile fiscale, scrie The…

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!

Cuvinte cheie:

lumea vesti proaste

Ce parere ai despre aceasta stire?