Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Te iau fiorii: Povestea dramatică a soților care au murit în urma exploziei din Chișinău

Publicat:

Este o poveste dramaticAƒ a soE›ilor Vladimir E™i Irina, care au venit la ChiE™inAƒu din Israel pentru ca sAƒ-E™i vadAƒ nepoE›ica de doar jumAƒtate de an. Ei s-au nAƒscut A®n aceeaE™i lunAƒ, au trAƒit peste 50 de ani A®mpreun E™i au murit A®mpreunAƒ, A®n aceeaE™i zi.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Care ar fi fost cauza exploziei din Italia, in care a murit Petronel. S-a aflat ce faceau muncitorii, inainte de tragedie

10:36, 15.04.2024 - Au aparut noi detalii despre explozia devastatoare din Italia, in care a murit și Petronel, romanul care a lasat in urma doi copii și o soție indurerata. Acestea ar putea sa clarifice lucrurile și sa stabileasca care ar fi fost cauza exploziei hidrocentralei.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Un roman a murit in urma unei explozii la o hidrocentrala din Italia

08:55, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia. Citește și: Jucandu-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești Potrivit agenției ANSA, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identificate. Este vorba de un…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Noua copii au murit in Afganistan, in urma exploziei unei mine sovietice cu care se jucau

16:20, 01.04.2024 - Noua copii au murit in sud-estul Afganistanului in explozia unei mine de pe vremea razboiului cu Uniunea Sovietica, in anii '80, cu care se jucau, a anuntat luni un reprezentant al provinciei Ghazni.

A murit unul dintre ultimii supraviețuitori ai lagarului nazist de la Auschwitz. Viața dramatica a Ștefaniei Hecht

16:46, 12.03.2024 - Asociația Maramureș Heritage a anunțat decesul uneia dintre supraviețuitorii Holocaustului: Ștefania Hecht, nascuta pe 15 februarie 1928, la Șomcuta Mare – Maramureș (la acea vreme, județul Satu Mare). Avea 96 de ani.

Iarna Patriarhului: A murit lordul Rothschild

19:05, 27.02.2024 - Lordul Jacob Rothschild, celebrul finanțator și „patriarhul” familiei de bancheri Rothschild, a murit la varsta de 87 de ani, a anunțat familia acestuia. Jacob Rothschild și-a inceput cariera in banca familiei, NM Rothschild & Sons. In 1963, a fondat grupul de asigurare Rothschild. De asemenea, pentru…

A murit Lordul Jacob Rothschild

12:55, 26.02.2024 - Lordul Jacob Rothschild – finanțatorul și membru al familiei bancare Rothschild – a murit la varsta de 87 de ani, a anunțat astazi familia sa. El și-a inceput cariera in banca familiei, NM Rothschild & Sons, in 1963, inainte de a co-fonda grupul de asigurare J Rothschild de atunci, acum St James’s Place,…


Ce parere ai despre aceasta stire?