Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tavi Clonda, totul despre nunta cu Gabriela Cristea și botezul Victoriei! Când are loc marele eveniment: "Vrem să îl facem mare"

Publicat:

Am avut parte de vreme frumoasa și calda in ultimele zile, insa se pare ca situația de schimba incepand cu saptamana viitoare. Se anunța vreme rece și temperaturi mai mici cu 20 de grade din cauza unui val de aer polar, potrivit Antena 3.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Tiktok-erii Iustin Petrescu și Marilu Dobrescu se pregatesc de nunta! Detalii despre marele eveniment: “Sunt zgarcit” VIDEO EXCLUSIV

17:56, 14.03.2024 - Iustin Petrescu și Marilu au devenit cunoscuți datorita platformei TikTok, acolo unde cei doi indragostiți impartșesc cu urmaritorii fiecare moment bun sau rau din viața lor. Fanii considera cuplul lor un exemplu de iubire adevarata. Așadar, Iustin, iubitul roșcatei ne-a oferit un interviu exclusiv…

Somn ușor, Romania: marele eveniment sportiv al weekend-ului a trecut neobservat la noi ANALIZA

07:16, 05.03.2024 - Candva, Romania a dat campioana olimpica in proba de maraton. Nu acum 50 de ani, ci in 2008, cand Constantina Dița a uimit lumea atletismului cu performanța ei formidabila la Beijing. Astazi, primul maraton mare al sezonului 2024 s-a redus la nivelul unei știri de cateva randuri in presa noastra.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit. Artistul rupe tacerea: „Sunt suparat! Dar ce sa facem, frate?”

09:40, 18.02.2024 - Florin Ristei face primele declarații despre desparțirea de Naomi Hedman, logodnica lui pe care a cunoscut-o in cadrul emisiunii „X Factor”. Pana acum, artistul s-a ferit sa vorbeasca despre separarea lor.Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a inceput in urma cu mai mulți ani de zile.…

Știrile Antena Stars. Antonia și Alex Velea, nunta dupa 11 ani de relație! Cat de curand va avea loc marele eveniment: „Suntem in stadiul in care…” / VIDEO

15:55, 14.02.2024 - Antonia și Alex Velea au stabilit nunta, dupa 11 ani de relație! Au tot discutat despre cel mai important eveniment din viața lor, iar acum s-au decis și au inceput deja sa faca cautari pentru acest pas important din viața lor. Iata cat de curand va avea loc marele eveniment!


Ce parere ai despre aceasta stire?