Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taika Waititi, premiat anul acesta cu Oscar pentru scenariul adaptat Jojo Rabbit

Publicat:

Actorul si regizorul , premiat anul acesta cu Oscar pentru scenariul adaptat”, a incheiat un parteneriat cu Netflix pentru a realiza un serial animat bazat pe universul „Charlie and the ” si unul care va avea in centru personajele Oompa-Loompa, informeaza Variety, potrivit news.ro.

Waititi va fi scenarist, regizor si producator executiv al celor doua proiecte. „Charlie and the ” este bazat pe cartea pentru copii din 1964 scrisa de .

Serialele vor pastra chintesenta si tonul povestii originale in timp ce construiesc…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce vezi nou și interesant pe Netflix in luna mai 2024. Filmele și serialele care apar pe platforma de streaming

16:00, 01.05.2024 - Abonații Netflix sunt nerabdatori sa afle ce noutați apar in luna mai 2024. In ultima luna de primavara, platforma de streaming vine cu surprize pe placul tuturor in materie de filme și seriale, noteaza click.ro. Ce filme apar pe Netflix in luna mai 2024: „Frumoasa rebela” Bazat pe viața Giannei Nannini,…

Seria live-action 'Scooby-Doo' este in lucru la Netflix

12:50, 30.04.2024 - Un serial live-action "Scooby-Doo" ar putea ajunge in curand pe Netflix, potrivit unor surse ale Variety.Detaliile exacte sunt secrete, in afara de faptul ca se va baza pe desenul animat Hanna-Barbera. Warner Bros.

Documentarul „20 de zile in Mariupol”, premiat cu Oscar, „arata adevarul despre terorismul rus”, spune Zelenski

15:30, 11.03.2024 - Documentarul premiat cu Oscar „20 de zile in Mariupol”, filmat in timpul asediului armatei ruse asupra acestui oras ucrainean in primavara anului 2022, „arata adevarul despre terorismul rus”, a declarat luni presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit AFP.

Filmul „Sleeping Dogs”, cu Russell Crowe, bazat pe o carte a unui autor roman, are premiera in SUA

18:15, 14.02.2024 - Filmul „Sleeping Dogs”, un film cu caștigatorul Oscar-ului Russell Crowe, bazat pe o carte a autorului roman Eugen Ovidiu Chirovici, urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 22 martie 2024, transmite, miercuri, Ambasada SUA la București.

Russell Crowe iși face debutul in filmul 'Sleeping Dogs', bazat pe o carte a unui autor roman, in SUA

17:41, 14.02.2024 - Filmul „Sleeping Dogs”, un film cu caștigatorul Oscar-ului Russell Crowe, bazat pe o carte a autorului roman Eugen Ovidiu Chirovici, urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 22 martie 2024, transmite, miercuri, Ambasada SUA la București. Filmul „Sleeping Dogs” urmarește povestea unui fost…

Julio Iglesias si Netflix au ajuns la un acord pentru un serial despre viata cantaretului

16:40, 08.02.2024 - Cantaretul spaniol Julio Iglesias a facut echipa cu Netflix pentru a dezvolta un serial despre viata si cariera sa, anunta Variety, potrivit News.ro.Proiectul va fi realizat cu participarea deplina a lui Iglesias la procesul de creatie pentru prima data, artistul in varsta de 80 de ani promitand…


Ce parere ai despre aceasta stire?