Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de hectare de recolte au fost distruse de grindină în județul Brăila

Publicat:

Sute de hectare de recolte in județul Braila au fost distruse de bucați mari de gheața care au cazut in doar 10 minute. Nimic nu mai poate fi salvat din culturile de porumb, floarea soarelui și soia. Singura șansa a agricultorilor este sa primeasca despagubiri de la stat pentru a putea continua cu lucrarile din toamna, stiri.tvr.ro.

Nori negri s au abatut asupra județului Braila, asa cum au anunțat meteorologii. A plouat cu gheața, in special, in localitațile Urleasca si Caldarușa.

Citește și: Vestea mult așteptata! Cand ar putea fi gata primul vaccin impotriva COVID-19

Familia

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindina a facut prapad in Soroca: Locuitorii sint disperați

15:21, 27.04.2024 - Grindina din, 25 aprilie, a stricat toate culturile din gradinile gospodarilor din Cureșnița, Soroca. „Ea deja se va usca, o sa trebuiasca de smuls și de aruncat, dar pe ce sa cumparam alta, ia uitați-va niște dovlecei și i-a farimat definitiv”, declara o locuitoare, transmite Noi.md cu referire la…

Vestea teribila primita de Kane » Trei dintre copiii lui se aflau in mașina care a facut accident pe autostrada

23:40, 11.04.2024 - Familia atacantului Harry Kane (30 de ani) a trecut prin momente de panica, dupa ce automobilul in care se aflau trei dintre copiii englezului a fost implicata intr-un accident in Germania. Copiii au fost duși la spital, nu au suferit rani grave și nu sunt in pericol. Bild a dezvaluit in aceasta seara…

Alerta in Braila! O adolescenta de 15 ani a fost data disparuta! Daca ai vazut-o, ești rugat sa suni la 112 / FOTO

10:50, 05.04.2024 - Este alerta in Braila! O adolescenta de 15 ani a fost data disparuta. Andreea Casimatu a plecat de acasa și nu s-a mai intors niciodata. Familia ei a cerut ajutorul poliției, in speranța ca o vor gasi teafara. Daca o vezi, ești rugat sa suni la 112!

Aproape 120 de hectare de teren, pașuni și paduri au fost distruse de flacari intr-o singura zi

12:20, 02.04.2024 - Luni spre marți, 1-2 aprilie, pompierii militari din cadrul ISU „Crișana” au acționat pentru stingerea a 13 incendii, care se manifestau pe o suprafața totala de peste 100 de hectare, la terenuri virane, pașuni și paduri din județul Bihor.

S-a stins din viața George Nicolescu, interpretul șlagarului ”Eternitate”

19:45, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, care a devenit cunoscut pentru melodia „Eternitate”, a murit, marți, la varsta de 74 de ani. Deși s-a nascut orb, George Nicolescu a avut o cariera prodigioasa, ajungand chiar pe primele locuri in topurile din Romania. ”S-a stins din viața George Nicolescu. Familia ramasa…

Peste 70 de misiuni desfașurate de pompierii bihoreni, in weekend. 12 hectare de teren cu vegetație uscata, distruse

12:40, 25.03.2024 - Sambata și duminica, 23-24 martie, echipajele de pompieri din cadrul unitații și subunitaților Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Crișana” au acționat pentru gestionarea a 71 de situații de urgența survenite pe raza județului Bihor.

Star Matinal. Adi Nartea, detalii despre plecarea in Asia Express. Cum a reacționat familia actorului cand a aflat vestea: ”Sper sa vina la aeroport” / VIDEO,

11:01, 28.02.2024 - Adi Nartea este pregatit pentru aventura din Asia Express. Familia il susține, iar soția va ramane acasa cu cele doua fiice. Actorul va face echipa cu colegul sau de breasla, Cosmin Vijeu și, amandoi iși doresc sa ajunga pana in finala.


Ce parere ai despre aceasta stire?