Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURSE - Întâlnire PRIVATĂ între Dragnea și Grindeanu, înainte de Comitetul Executiv

Publicat:

Ședința Comitetului Executiv al PSD a fost pusa in așteptare. Toți liderii sunt in sala, dar lipsesc tocmai actorii principali. Citește și: EXCLUSIV - Concluziile oficiale ale evaluarii Guvernului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune de la Guvern: Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungita pana in octombrie

21:25, 18.06.2024 - Plafonarea tarifelor RCA ar putea fi prelungita pana la sfarșitul lunii septembrie pentru a proteja clienții vulnerabili in fața dezechilibrelor din piața de asigurari, potrivit unor surse guvernamentale. Conform acelorași surse, Autoritatea pentru Supraveghere Financiara (ASF) analizeaza dezechilibrele…

La Guvern se gandește un plan de amploare pentru toți pensionarii din Romania: Intra in vigoare de la 1 septembrie (Surse)

11:50, 30.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu miniștrii, iar in cadrul Guvernului se fac calcule pentru noul prag de impozitare al pensiilor. Premierul a cerut sa nu fie ”un prag din pix de 3000 de lei”, ci un prag care sa țina cont de inflație și puterea de cumparare.

13 angajați de la o clinica privata și o farmacie, banuiți ca falsificau rețete și apoi le decontau, ARESTAȚI

22:35, 29.05.2024 - Doua completuri de la Judecatoria Sectorului 1 judeca propunerile de arestare preventiva formulate de procurori pe numele celor 13 inculpati din dosarul care vizeaza o retea de trafic cu medicamente pentru diabetici, vandute ”la negru” pentru slabit.O asistenta medicala de la o clinica privata din Sectorul…

Intalnire de urgența a Guvernului din Iran: Gestul simbolic facut la inceputul intalnirii

08:45, 20.05.2024 - Guvernul iranian se reunește luni intr-o intalnire de urgența, a anunțat presa de stat din Iran. Pe ordinea de zi ar putea fi discuții despre succesorii celor decedați in accidentul de elicopter de duminica. De asemenea, s-ar putea discuta despre organizarea ceremoniilor de doliu, informeaza Mediafax.

Intalnire de urgența a guvernului iranian

08:36, 20.05.2024 - Guvernul iranian se reunește luni intr-o intalnire de urgența, a anunțat presa de stat din Iran. Pe ordinea de zi ar putea fi discuții despre succesorii celor decedați in accidentul de elicopter de duminica. De asemenea, s-ar putea discuta despre organiza

Ciolacu, intrebat despre declaratia sa privind Moldova: „Nu cred ca dumneavoastra n-ati zis vreodata bancuri cu ardeleni și cu olteni”

12:06, 17.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Iasi, intrebat de jurnaliști despre declaratia sa ca „Buzaul nu este in Moldova”, care a starnit un val de citici, ca a fost o „gluma nepotrivita”, dar ca „glumele despre ardeleni sau olteni fac parte din spiritul romanesc”.Intrebat de jurnalisti despre…

Florin Piersic, transferat la o clinica privata - surse

09:15, 09.05.2024 - Florin Piersic va fi transferat la o clinica privata, dupa care va fi dus la Spitalul Foișor din Bucuresti, potrivit unor surse medicale citate de Antena 3.Florin Piersic se simte mai bine este conștient și vorbește cu echipa medicala de la Institutul Matei Balș din Capitala.

Catalin Cirstoiu a parasit ședința de la Guvern: la plecare le-a comunicat liderilor decizia sa (Surse)

23:41, 22.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu a parasit ședința liderilor coaliției, care are loc la sediului Guvernului, de aproape 14 ore. Cirstoiu le-a comunicat liderilor PSD și PNL ca el nu se retrage, iar acum decizia este in mainile lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?