Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunetul muzicii, de patru stagiuni la Teatrul German de Stat din Timisoara

Publicat:

MusicalulSunetul muzicii”, de , isi incepe cea de-a patra stagiune la din Timisoara, anunta directorul . Reluarea spectacolului este prevazuta intr-o serie de trei reprezentatii: joi, 22 septembrie, sambata, 24 septembrie si luni, 26 septembrie, toate incepand la ora 20:00. 

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a trezit Gabriel Liiceanu cu nume de strada in Timiș: „Am ramas cu gura cascata. M-am gandit sa protestez, dar am lasat-o balta”

19:06, 19.05.2024 - Dezvoltata puternic dupa Revoluție, localitatea Dumbravița, limitrofa Timișoarei, a devenit una dintre cele mai bogate comune din Romania. Pe masura ce au fost construite noi cartiere, botezarea strazilor a devenit o provocare, iar autoritațile locale „au imprumutat” in acest scop inclusiv numele unor…

Calatorie in universul muzicii: Harababura Vinyl Fair la Bastionul din Timișoara

19:06, 07.05.2024 - Bucurați-va de sunetul autentic al muzicii pe vinil la Harababura Vinyl Fair, un eveniment ce are loc in perioada 10-12 mai la Bastionul Maria Theresia. Aici, iubitorii de muzica se pot intalni pentru a explora colecții impresionante și pentru diverse audiții.

„Sunetul muzicii”, in premiera absoluta la Brașov, in luna iunie

16:50, 06.05.2024 - Celebrul spectacol „Sunetul muzicii” ajunge pe scena Operei Brașov la inceputul lunii iunie. Sambata, 1 iunie 2024, ora 18.30, Sala Operei Premiera SUNETUL MUZICII Musical de Richard Rodgers Versuri: Oscar Hammerstein II Libretul de Howard Lindsay și Russel Crouse   Distribuția: Maria Rainer – Alina…

Doliu in lumea muzicii – celebra Piranda de la Timișoara a murit – anunțul a fost facut chiar de sora sa, Rodica Olaru

19:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii in vestul țarii, dupa anunțul decesului artistei supranumite “Piranda de la Timișoara”, Adriana Abramovici. Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei, celebra Rodica Olaru. “In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele,…

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. A murit "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici

15:10, 15.04.2024 - Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei."In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc…

„Ferma animalelor” și „Punk Rock”, printre piesele care se vor juca la Weekendul de teatru Nikolaus Lenau, la Timișoara

14:45, 02.04.2024 - Teatrul German de Stat invita publicul la finalul saptamanii, in zilele de 5 și 6 aprilie, la Weekendul de teatru NiL, in care toate trupele de teatru ale Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” vor urca pe scena.

Petiție pentru reluarea curselor de tren Timișoara – Varșeț

12:35, 03.03.2024 - Circulația trenurilor de pe ruta Timișoara – Varșet a fost intrerupta in vara anului 2017, astfel incetand sa mai existe vreo legatura feroviara intre Romania și Serbia. La șase ani și jumatate de atunci, unii calatori inca regreta lipsa acestei curse, motiv pentru care a fost lansata și o petiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?