Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suferi de candidoza vaginala? Iata cele mai eficiente remedii naturale

Publicat:

Candida albicans este o ciuperca microscopica existenta in organism si este localizata pe mucoasele din cavitatea bucala, din vagin si pe tractul gastrointestinal.
Din cauza unor dezechilibre interne, aceasta se inmulteste in exces, afectand si alte zone ale corpului, scrie clickpentrufemei.ro.
Infectia cu candida este rezultatul unui sistem imunitar slabit, al unui tratament cu antibiotice sau cu anticonceptionale.
Indiferent de localizare, durerile de cap, problemele digestive si o oboseala sunt primele semne ale bolii.
Usturoiul, &"medicamentul&" anticandida
Cunoscut

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce inseamna semnalul Wow! – istorie

16:36, 14.05.2024 - In urma cu mai bine de patru decenii și jumatate, o fereastra catre Univers a fost deschisa pentru cateva zeci de secunde, cand un semnal radio misterios, cunoscut sub numele de semnalul Wow!, a fost receptionat de un radiotelescop. De-a lungul anilor, acel semnal a ramas un mister neelucidat, alimentand…

Peste 200 de arestari dupa dispersarea protestatarilor propalestinieni din campusul UCLA

07:15, 03.05.2024 - Peste 200 de oameni au fost arestași dupa ce nu au respectat ordinul de a se dispersa din tabara ilegala, in prezent desfiintata, din campusul Universitatii din California, Los Angeles, a declarat cancelarul UCLA, Gene Block, intr-un comunicat. Block s-a referit la tabara ca la o „perturbare uriasa”,…

VIDEO Poliția americana a intervenit in forța pentru inlaturarea manifestanților propalestina

14:05, 02.05.2024 - Sute de politisti cu casti si-au facut loc joi dimineata in piata centrala a Universitatii din California, din Los Angeles, in incercarea de a dispersa o tabara a protestatarilor propalestinieni atacata in noaptea precedenta de sustinatorii proisraelieni, informeaza Reuters, arata Agerpres.

„De la Stres la Liniște – Postul Paștelui ca remediu pentru sanatatea duhovniceasca a ...

11:06, 10.04.2024 -  La Auditoriumul „Joseph Schmidt" al Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava va avea loc, joi, 18 aprilie 2024, de la ora 18:00, conferința „De la Stres la Liniște – Postul Paștelui ca remediu pentru sanatatea duhovniceasca a tinerilor", susținuta ...

De ce barbații devin mai puțin fertili. Bacteria comuna care influențeaza calitatea spermei

13:25, 30.03.2024 - Un studiu recent realizat de departamentul de urologie al Universitații din California, Los Angeles (UCLA), a demonstrat ca un microb intestinal ar putea fi vinovat pentru problemele sistemului reproductiv masculin.

Vladimir Putin spune ca Rusia nu va ataca țari NATO, dar va distruge avioanele F-16 care vor lupta in Ucraina „indiferent unde ar fi amplasate”

09:36, 28.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu are intenții ostile impotriva vreunei țari NATO și nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Ceha, dar ca daca Occidentul va furniza avioane F-16 Ucrainei, acestea vor fi doborate de forțele rusești „indiferent unde ar fi amplasate”.


Ce parere ai despre aceasta stire?