Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Substanță periculoasă descoperită într-o băutură consumată de foarte mulți români. Atenție! Dacă o ai, nu o mai bea

Publicat:

Noi loturi de produse au fost depistate cu concentrații mari de oxid de etilena. De data asta este vorba de bauturi energizante descoperite in urma unui control facut de ANVSA. Anunțul a fost publicat de instituția amintita pe pagina sa de web. Compania a anunțat retragrea lotului depistat, in conformitate cu decizia ANVSA. Tot mai […] The post Substanța periculoasa descoperita intr-o bautura consumata de foarte mulți romani. Atenție! Daca o ai, nu o mai bea appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, pasageri: Inca 30 de zile de acces limitat la Aeroport. Restricțiile, prelungite de autoritați

16:10, 30.05.2024 - Masurile privind accesul limitat in terminalul Aeroportului Internațional Chișinau vor fi prelungite cu inca 30 de zile. Aceste masuri sunt necesare pentru a asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor calatorilor. Anunțul a fost facut de Poliția de Frontiera.

Tarom este salvat. Compania primește 100 de milioane de euro, aprobate de Comisia Europeana

13:11, 23.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat joi validarea ajutorului de stat pentru compania aeriana Tarom. Este vorba de aproape 100 de milioane de euro, aprobati de Comisia Europeana la sfarsitul lunii aprilie. Anunțul a fost facut de premierul Marcel Ciolacu. „Exista acum toate conditiile ca Tarom sa ia masurile…

Atenție, romani! Schema de inșelatorie care va poate lasa fara bani in conturi

13:30, 19.05.2024 - Escrocii au pus la punct o schema de inșelatorie sofisticata, care vizeaza sa obțina accesul la datele personale și fondurile din conturile bancare ale victimelor lor. Cu un mod de operare ingenios, aceasta metoda reprezinta o amenințare serioasa!

Romani prinsi in mijlocul protestelor violente din Noua Caledonie

07:11, 18.05.2024 - Trei cetateni romani sunt prinsi in mijlocul violentelor din Noua Caledonie, teritoriu francez de peste mari si tari. Anuntul vine de la Ministerul roman de Externe, care precizeaza ca mentine in permanenta legatura cu acestia si sunt pregatiti sa le acorde ajutor consular in caz de nevoie. Noua Caledonie…

Atentie daca mergeti in Suedia! Va fi reintrodus controlul la frontiera interna de stat

19:01, 08.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe MAE informeaza cetatenii romani care tranziteaza sau intentioneaza sa se deplaseze in Regatul Suediei ca autoritatile suedeze au luat decizia de a reintroduce controlul la frontiera interna de stat, in perioada 12 mai ndash; 11 noiembrie 2024.MAE recomanda cetatenilor romani…

Atenție parinți. A fost descoperita o substanța toxica intr-un sortiment de mancare pentru bebeluși

14:25, 01.05.2024 - Un sortiment de mancare pentru bebeluși a fost retras din supermarketuri din cauza unei substanțe toxice din compoziția acestuia. Medicii avertizeaza cu privire la simptomele pe care le pot dezvolta cei mici.

A venit anunțul mult așteptat de milioane de romani. Caciu: De maine incepe incarcarea cardurilor

16:10, 14.04.2024 - Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a anunțat ca incepand de maine (luni) va incepe incarcarea cardurilor pentru alimente cu o noua transa de 250 de lei, pentru un numar de aproximativ 2,6 milioane beneficiari eligibili.

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?