Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Submarinul dat dispărut în largul Bali, cu 53 de oameni la bord, s-a 'scufundat', anunţă Marina indoneziană

Publicat:

Submarinul dat disparut in largul Bali, cu 53 de membri ai echipajului la bord, s-a ”scufundat”, a anuntat un purtator de cuvant al Marinei indoneziene, iar autoritatile cred ca echipajul si-a epuizat rezerva de oxigen, relateaza AFP.

”In baza unor elemente care credem provin de la KRI Nanggala, am schimbat statutul submarinului de la 'disparut' la 'scufundat'”, a anuntat intr-o conferinta de presa , potrivit news.ro.

Fragmente din submarin, care nu a mai raspuns de miercuri, au fost gasite, dintre care unele provin din interiorul submersibilului, care sugereaza ca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Epoca proștilor? Alte fragmente din haos

08:00, 10.05.2024 - Daniel Sauca Dincolo de trecerea super-anului electoral, incalzirea globala iși vede de treaba. „Sute dintre cei mai importanti oameni de stiinta din domeniul climei se asteapta ca temperaturile globale sa creasca cu cel putin 2,5 grade Celsius (4,5F) peste nivelurile preindustriale in acest secol,…

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Operațiune de salvare contra-cronometru in largul insulei grecești Samos. O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat

19:30, 28.04.2024 - Grecia a recuperat cadavrul unui migrant și a salvat 25, cautand cel puțin alți patru migranți despre care se crede ca sunt disparuți dupa ce barca lor s-a scufundat in largul iinsulei grecești Samosnsulei Samos, a anunțat duminica paza de coasta.

Peste 90 de oameni care fugeau de o epidemie de holera au murit inecați dupa ce ambarcațiunea in care erau s-a scufundat

08:50, 08.04.2024 - Peste 90 de persoane, intre care multi copii, care fugeau de o epidemie de holera, au murit dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat in largul coastei de nord a Mozambicului, au anuntat autoritatile locale citate de BBC.

Reamaniere la varful armatei ruse: Marina rusa, Flota Nordului și Flota Marii Negre au șefi noi

18:55, 02.04.2024 - Remaniere majora in comandamentul militar rus: Șoigu a numit trei noi șefi in marina, unul inclusiv pentru Flota din Marea Neagra. Ministrul rus al Apararii, Serghei Șoigu, a dezvaluit identitatea noului comandant al Flotei Marii Negre. Viceamiralul Serghei Pinchuk a fost numit in aceasta funcție,…

Copil de doi ani, disparut din Botoșani, gasit dupa 25 de ore de cautari, la care au participat sute de oameni

16:16, 18.03.2024 - Copilul din Botoșani, in varsta de doi ani, a fost gasit in urma cu puțin timp. Acesta disparuse in cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, sute de persoane participand la cautarile organizate de autoritați

Un milionar vrea sa reconstruiasca Titanicul și sa mearga pe traseul pe care s-a scufundat celebrul vas de lux: „Milioane de oameni au visat sa calatoreasca...”

09:50, 14.03.2024 - Un miliardar australian, Clive Palmer, iși propune sa duca la indeplinire unul dintre cele mai indraznețe proiecte din istoria recenta: reconstruirea celebrului Titanic și parcurgerea traseului pe care acesta s-a scufundat in urma cu mai bine de un secol.

Alerta de holera la bordul unui vas de croaziera. Peste 3000 de oameni sunt blocați in largul insulei Mauritius

10:50, 26.02.2024 - Peste 3.000 de persoane sunt blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius din Africa de Est din cauza unei potentiale epidemii de holera, transmite luni agentia DPA, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?