Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA/alunecare de teren: Bilanțul tragediei a urcat la 21 de morți (oficial)

Publicat:

Bilanțul oficial al victimelor alunecarii de teren care a lovit satul Oso, in urma cu o saptamana, in regiunea Seattle din nord-vestul , a urcat duminica de la 18 la 21 de morți, a anunțat un responsabil din cadrul serviciilor locale de urgența, citat de AFP.

Foto: (c) / / REUTERS

Au fost localizate patru noi corpuri, dar înca nu au fost incluse în bilanțul oficial, a precizat , responsabil al serviciilor de urgența.

Autoritațile includ în bilanțul oficial doar…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericol de alunecare de teren, pe un santier din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii, Politia Locala si constructorul monitorizeaza zona

23:45, 28.05.2024 - Autoritatile din Cluj monitorizeaza un santier din municipiul Cluj-Napoca, unde exista pericolul unei alunecari de teren, scrie news.ro.”Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitati sa asigure zona unui santier situat pe strada Nicolae Moldoveanu.

Alunecare de teren in Papua Noua Guinee. Aproximativ doua mii de persoane, ingropate de vii

10:51, 27.05.2024 - Alunecare de teren in Papua Noua Guinee. Autoritațile estimeaza acum ca aproximativ doua mii de persoane au fost ingropate de vii. Echipele de cautare intervin in continuare, insa acțiunile lor sunt ingreunate de solul instabil.

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

VIDEO. Un barbat a fost salvat la 5 zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud. Bilantul tragediei a ajuns la 13 morti

17:55, 11.05.2024 - Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la cinci zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat ca este „nimic mai putin decat un miracol”, relateaza Reuters.

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.

Bilantul atentatului din suburbia Moscovei, a urcat la 143 de morti

00:15, 28.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european, relateaza France Presse.

Bilantul atacului terorist de la Moscova a urcat la 143 de morti. Alți aproape 100 de oameni sunt dați disparuți

22:56, 27.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european. De asemenea, aproximativ 95 de persoane sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?