Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA îl avertizează pe Lukaşenko cu o ripostă „rapidă” şi „fermă” în cazul în care îl ajută pe Putin să invadeze Ucraina

Publicat:

i-au transmis liderului de la ca se expune unei riposte „rapide” si „ferme” in cazul in care ii permite omologului sau de la sa foloseasca teritoriul Belarusului pentru a ataca Ucraina, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Inca un sat cucerit in Ucraina? Moscova isi va intensifica loviturile asupra armelor occidentale din Ucraina - avertizeaza Soigu

22:26, 23.04.2024 - Rusia va intensifica loviturile asupra bazelor de depozitare ucrainene care adapostesc arme furnizate de Occident, a declarat marti ministrul apararii, Serghei Soigu, in timp ce Statele Unite se pregatesc sa aprobe si sa livreze un lot mult intarziat de noi ajutoare militare, relateaza Reuters.

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

Cate arme atomice are Rusia și cine le controleaza. Scenariul nuclear al lui Putin in cazul in care decide sa distruga lumea

21:40, 13.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a avertizat, miercuri, Occidentul ca Rusia este tehnic pregatita pentru un razboi nuclear și ca daca Statele Unite ar trimite trupe in Ucraina, aceasta mișcare ar fi considerata o escaladare semnificativa a razboiului.

Kremlinul avertizeaza asupra unui conflict inevitabil Rusia-NATO in cazul trimiterii trupelor Alianței in Ucraina

14:35, 27.02.2024 - Kremlinul a avertizat marti asupra caracterului inevitabil al unui conflict intre Rusia si alianța militara NATO condusa de SUA va fi inevitabil daca membrii europeni ai NATO vor trimite trupe sa lupte in Ucraina.

Lukasenko anunta arestarea mai multor ''sabotori'' la granita cu Ucraina: S-au tarat peste granita transportand explozibil

12:55, 16.02.2024 - Luand cuvantul la un eveniment desfasurat la Minsk, Lukasenko a susținut ca cei arestati „s-au tarat peste granita transportand explozibil pentru a comite sabotaje in principal in Rusia si Belarus”, relateaza Reuters preluat de HotNews.ro.El nu a precizat cate persoane au fost arestate in operatiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?