Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu PwC: An plin de provocări pentru exportatorii români, din cauza scăderii consumului

Publicat:

Cheltuielile de consum la nivel global au fost pe un trend descendent in 2012, insa in luna octombrie s-a inregistrat un usor reviriment, care ar putea duce la o redresare treptata a consumului global pe parcursul anului viitor, potrivit unui comunicat transmis de .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Institutul Național de Sanatate Publica: Produsele din tutun, tutun incalzit și țigarile  electronice prezinta riscuri pentru sanatate!

00:15, 29.05.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume, arata Institutul Național de Sanatate Publica, prin intermediul unei campanii care arata faptul ca produsele din tutun, tutun incalzit și țigarile electronice prezinta riscuri pentru sanatate. Fumul de tutun conține peste 7.000 de…

Avertismentul BERD pentru Romania: "Cheltuielile publice sunt asteptate sa creasca in continuare, din cauza majorarii salariilor, a pensiilor și a deficitului fiscal"

13:36, 15.05.2024 - Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) nu si-a modificat estimarile privind evolutia economiei romanesti in 2024 si avertizeaza ca principala vulnerabilitate ramane pozitia fiscala.

Campanie de prevenire a consumului de tutun: „De unde știi…. adevarul despre tutun?”

12:06, 08.05.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume. Fumul de tutun conține peste 7.000 de substanțe chimice toxice, iar fumatul pe parcursul unei vieți poate sa duca in medie la scurtarea vieții unei persoane cu cel puțin 10 ani. Aproximativ un sfert din anii productivi din viața,…

Campane de prevenire a consumului de tutun: „De unde știi…. adevarul despre tutun?”

11:55, 08.05.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume. Fumul de tutun conține peste 7.000 de substanțe chimice toxice, iar fumatul pe parcursul unei vieți poate sa duca in medie la scurtarea vieții unei persoane cu cel puțin 10 ani. Aproximativ un sfert din anii productivi din viața,…

Tesla va concedia peste 10% din angajații sai la nivel global, din cauza scaderii vanzarilor

15:56, 15.04.2024 - Producatorul de mașini electrice Tesla intenționeaza sa concedieze peste 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial, potrivit unui document intern consultat de Reuters, transmite Agerpres.„In conditiile in care pregatim compania pentru urmatoarea faza de crestere, este…

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Viața la bloc, cu multe provocari. Certuri intre vecini la Cluj din cauza pisicilor vagaboante: „Locatari de la alte blocuri vin și le dau de mancare”

10:05, 23.03.2024 - Intr-un oraș „vibrant” precum Cluj, viața la bloc aduce cu sine multe provocari, iar conflictele intre vecini sunt adesea rezultatul unor diferențe de opinii. Una dintre aceste probleme frecvente, care a devenit din ce in ce mai acuta in ultimul timp, este legata de prezența pisicilor vagaboande in…

MF: Romania a primit castig de cauza in dosarul Rosia Montana si i se vor rambursa si cheltuielile de judecata

14:15, 09.03.2024 - Romania a primit castig de cauza la acuzatiile adresate de Gabriel Resources Ltd. si Gabriel Resources, reclamantii urmand sa ii ramburseze si cheltuielile de judecata aferente, a anuntat Ministerul Finantelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?