Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Consumul de carne distruge mediul

Publicat:

Producția intensiva de carne are un impact devastator asupra mediului, avertizeaza organizația neguvernamentala Friends of the , în prezentarea raportului sau cu privire la consumul de carne la nivel mondial.  

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii primesc subvenții generoase pentru creșterea bivolilor, dar consumul de lapte și carne ramane scazut”

21:40, 13.05.2024 - Statul roman incurajeaza creșterea bivolilor prin subvenții consistente, insa consumul de lapte și carne ramane modest in ciuda beneficiilor sanatații. Subvențiile, care variaza intre 130 și 240 de euro pe animal, sunt parte din Planul Național Strategic 2023-2027 și sunt destinate sa imbunatațeasca…

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: Romania asigura o cincime din consumul de carne de oaie al UE

18:05, 12.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, astazi, ca Romania asigura peste 20% din consumul de carne de oaie din Uniunea Europeana. Prezent la Sambra Oilor, o manifestare tradiționala din Salaj, el a laudat oierii romani. „Ma bucur ca particip astazi la o traditie pe care o respectati de ani…

Cita carne, lapte și oua s-au produs in Moldova de la inceputul anului

20:05, 30.04.2024 - Biroul National de Statistica informeaza ca, in ianuarie-martie 2024 comparativ cu perioada respectiva a anului 2023 productia globala agricola in gospodariile de toate categoriile a crescut cu 11,6% (in preturi comparabile): productia animaliera a crescut cu 11,7%; productia vegetala a crescut cu 7,8%.…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Consumul de energie electrica in economie – in crestere, cel al populatiei – in scadere

00:21, 16.04.2024 - Consumul final de energie electrica in primele doua luni din 2024 a fost de 8,616 miliarde de kWh, cu 1,7% mai mare fata de perioada similara din 2023, in timp ce productia interna a insumat 2,971 milioane de tep, in scadere cu 23.000 tep (-0,8%), potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National…

INS: Productia interna de energie primara a scazut cu 3% in ianuarie, la 1,518 milioane tone echivalent petrol

10:01, 15.03.2024 - ”Principalele resurse de energie primara, in perioada 1.I-31.I.2024, au totalizat 2.648.500 tone echivalent petrol (tep), in scadere cu 39.000 tep fata de aceeasi perioada a anului precedent. Productia interna a insumat 1.518.900 tep, in scadere cu 47.000 tep (-3%) fata de perioada 1.I-31.I.2023, iar…

SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE

17:45, 04.03.2024 - Producția de carne de pasare a crescut semnificativ in ultimii ani, cu cererea fiind in continua creștere The post SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?