Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strigătul de DISPERARE al unui fermier către Guvern: acuzații FĂRĂ PRECEDENT din sistem

Publicat:

, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici din Arad, susține ca actualul Guvern saboteaza in mod intenționat economia Romaniei, iar in urma crizei pestei porcine unii ajung la faliment, in timp ce alții caștiga foarte mulți bani, cu ajutorul oamenilor din Executiv.

Citește și: , analiza DURA, dupa marea nunta de la : Parca am revazut filmul Nașul

”• Porci uciși, peste 300.000 de capete de catre ANSVSA, in contrapartida cu 130.000 de mistreți existenți in țara. Intrebare: Merita afacerea? Unii pagubesc, alții se imbogațesc.

•…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ciolacu, sarcastic cu angajatii din Guvern care sunt in greva japoneza: Am promis ca poate fac un team building, dar dupa ce ies la pensie

19:36, 17.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca a existat o discutie intre angajatii din Guvern si Alexandru-Mihai Ghigiu, seful Cancelariei prim-ministrului, intrebat despre greva japoneza a lucraritorilor din Executiv.

CSM Constanta, campioana Romaniei!: Andrei Talpes - Este un moment istoric. Constanta merita sa fie in top“ (GALERIE FOTO)

17:05, 25.04.2024 - CSM Constanta a pus capat suprematiei Sepsi SIC Sfantu Gheorghe in baschetul feminin romanesc. Echipa feminina de baschet CSM Constanta este regina Romaniei, incoronandu se campioana nationala, intr un sezon istoric, in care a pus capat dominatiei Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, cucerind si Cupa Romaniei.…

Scandal in Guvern! Ministrul Familiei il acuza pe Marcel Boloș ca nu ii mai raspunde la telefon: 'Sa fie putin mai atent, pentru ca ne-a taiat toata finantarea'

18:20, 22.04.2024 - Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, a afirmat luni, la Arad, ca ministrul Finantelor, Marcel Bolos, nu i-a mai raspuns la telefoane din octombrie 2023 si il face responsabil pentru lipsa finantarii unor proiecte.

Acuzatii fara precedent la adresa lui Alexandru Rafila: „Asta face ministrul Sanatații de cateva luni. Abuz, manipulare și bete in roate”

11:00, 14.04.2024 - Dupa ce, sambata, in cadrul unui interviu, ministrul Alexandru Rafila a acuzat ONG-ul Daruieste Viata ca refuza sa puna la dispozitia ministerului documentele legate de noul spital, Oana Gheorghiu i-a dat acestuia o replica dura.

Strigatul de disperare al unui jucator al lui Pep Guardiola: „Nu mai pot, am nevoie de odihna!”

14:35, 11.04.2024 - Rodri (27 de ani), autorul golului victorios al lui Manchester City din ultima finala a Ligii cu Inter (1-0), trage un semnal de alarma, dupa ce a depașit 4.000 de minute disputate in actuala stagiune la club și la echipa naționala. In absența lui insa, echipa lui Pep Guardiola a pierdut toate cele…

Merita montarea unui sistem fotovoltaic? Ghid util in luarea deciziei - 2024

11:55, 29.03.2024 - Daca in 2020 Romania numara in jur de 500 de prosumatori, la finalul anului 2023 numarul acestora a depasit 100.000 cu o capacitate instalata peste 1.500 MW, „mai mult decat puterea instalata a centralei nuclearo-electrice de la Cernavoda”, conform unui comunicat al Ministerului Energiei.

Marcel Ciolacu, acuzații incendiare in scandalul legat de Roșia Montana: O sa arat toate documentele din Guvern/ VIDEO

21:31, 04.03.2024 - Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a facut o ”radiografie” a perioadei in care USR a fost la conducerea țarii și a lansat un șir de acuzații legate de modul in care Dacian Cioloș și USR au gestionat situația cu vaccinele și Roșia Montana Cand a fost USR la putere au mers cu ranga și au facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?